Inspirasjon

Vi nordmenn elsker både italiensk mat og middelhavsmat. La oss se nærmere på hvorfor vi elsker akkurat denne type mat. Her har

Nå er tiden inne for typisk høstmat. Høst er høysesong for norsk tradisjonsmat med norske rotgrønnsaker, lam og viltkjøtt. Dagene blir gråere,

Velkommen til Olivenlunden 1830 sin verden – hvor gastronomi og engasjement går hånd i hånd. VISSTE DU? – Olivenlunden 1830 er stolt

Har du en balsamico flaske stående på kjøkkenbenken som du til stadighet titter på, men vet ikke helt hvordan du skal bruke?

Alle våre olivenoljer er extra virgin olivenolje og nøye utvalgt etter de strengeste krav til kvalitet. De testes på ulike parametere og

Det tilbringes stadig mer tid på kjøkkenet med gode råvarer til lage våre favoritt retter til hverdag og fest. Balsamico har den

Deilige sommerdager med lange, lyse og varme kvelder står for tur. Da passer det ekstra godt med en fargerik, smakfull og helt

Trøffelolje er en matolje tilsatt trøffel. Originalt ble trøffeloljen laget ved å bløtlegge trøffel i en olivenolje av høy kvalitet. I dag

I løpet av en uke bruker de fleste av oss flere timer på kjøkkenet for å lage smaksrik, næringsrik og god mat.

Kjærlighet for olivenolje – Møt vår olivenoljesmaker, Cécilie Le Galliard Som en vinsmaker har en helt unik nese for vin, så har

NY DATO: Torsdag, 19 Mai Tid: 17.00-19.00 Sted: Losæter (ved siden av Sørenga)* Dette har vi gledet oss veldig til å dele

Alle våre olivenoljer er extra virgin, og nøye utvalgt etter de strengeste krav til kvalitet. Extra virgin olivenolje er den første oljen