Inspirasjon
Ønsker du å ha ansvar for økonomien til en spennende merkevare? Har du lidenskap for økonomistyring, analyse og struktur – og ønsker
Vi utvider vår olivenlundfamilie og søker en engasjert & fremoverlent butikkleder til vår nye butikk som åpner i mai 2025 på Gulskogen
Vi søker assisterende butikkleder til en 40-50% stilling med store muligheter for utvikling. Ønsker du å være med på å utvikle et team og bidra
Vi søker assisterende butikkleder til en 40-50% stilling med store muligheter for utvikling. Ønsker du å være med på å utvikle et
La Maison de la Pistache er et nytt konsept som samler og formidler det botaniske og kulinariske mangfoldet rundt pistasjnøtter. Vi tilbyr
Vi nordmenn elsker både italiensk mat og middelhavsmat. La oss se nærmere på hvorfor vi elsker akkurat denne type mat. Her har
Nå er tiden inne for typisk høstmat. Høst er høysesong for norsk tradisjonsmat med norske rotgrønnsaker, lam og viltkjøtt. Dagene blir gråere,
Velkommen til Olivenlunden 1830 sin verden – hvor gastronomi og engasjement går hånd i hånd. VISSTE DU? – Olivenlunden 1830 er stolt
Har du en balsamico flaske stående på kjøkkenbenken som du til stadighet titter på, men vet ikke helt hvordan du skal bruke?
Alle våre olivenoljer er extra virgin olivenolje og nøye utvalgt etter de strengeste krav til kvalitet. De testes på ulike parametere og
Du vet at olivenolje kommer med en utløpsdato, som nesten all annen mat. Men betyr dette at olivenoljen faktisk blir dårlig? I
Det tilbringes stadig mer tid på kjøkkenet med gode råvarer til lage våre favoritt retter til hverdag og fest. Balsamico har den