Min profil

BETALING

Betaling i vår nettbutikk behandes av Nets, som er en sikker elektronisk betalingsløsning for Visa og MasterCard/EuroCard. All kortinformasjon blir behandlet i henhold til kortselskapenes regelverk. Vi tilbyr også betaling via Vipps, samt fakturabetaling  gjennom Klarna.

Olivenlunden 1830 org nr 984 058 799.

Kortbetaling
Kortbetaling med VISA og MasterCard er en rask og trygg betalingsmåte. Når du betaler med kort belastes ikke din konto før pakken er sendt. Frem til pakken sendes er beløpet kun reservert på din konto, det vil si at vi har sikret oss at beløpet er tilgjengelig den dagen pakken sendes. Hvis du kansellerer ordren før pakken er sendt, frigjøres det reserverte beløpet 1-2 virkedager etter at du kansellerte. Hvis du kansellerer ordren etter at pakken er sendt, må du følge rutinen for angrerett. Det kan da ta opptil 2 uker før beløpet er tilbake på din konto.

Klarna
For å handle med faktura må du oppgi ditt personnummer slik at en kredittvurdering kan bli foretatt. Vi gjør oppmerksom på at hvis du velger å betale med Klarna faktura må fakturaadresse og leveringsadresse være den samme. Når du betaler med faktura, trenger du ikke oppgi kredittkortinformasjon og har i tillegg mulighet til å betale etter du har mottatt varene. Når din ordre er behandlet, vil du få tilsendt en faktura per e-post. Betalingsfrist for Klarna faktura er 14 dager. Du finner mer informasjon om Klarna faktura her. Det er også mulig å samle opp dine kjøp på Klarnas månedsfaktura. Du kan lese mer om det her.

Vipps
Enkel og sikker betaling med Vipps.