Min profil

Bestilling
Bestillinger som gjøres på www.olivenlunden1830.no. Vi har ingen minimumsbeløp ved bestilling.

Bedriftskunder bes sende e-post til info@olivenlunden.no for å legge inn bestillinger. 

Vi leverer ordinære nettordre kun i Norge (ekskl. Svalbard). 
Når vi har mottatt din ordre, sender vi deg umiddelbart en ordrebekreftelse per e-post. Vi anbefaler deg å kontrollere ordrebekreftelse og ta kontakt med oss så snart som mulig dersom den ikke samsvarer med din ønskede bestilling. Vi har et rikholdig lager og er sjeldent utsolgt for varer. Dersom det allikevel skulle skje at vi er utsolgt for en vare du har bestilt, vil denne varen bli slettet fra din bestilling og du vil få beskjed om dette og få mulighet til å endre din ordre.

Priser
Alle priser er oppgitt i norske kroner og er inkludert merverdiavgift (mva). Totalkostnaden for kjøpet vil fremkomme før bestilling og inkluderer alle utgifter forbundet med kjøpet. Vi tar forbehold om eventuelle trykkfeil når det gjelder pris og informasjon om varer i vår nettbutikk. Vi gjør også oppmerksom på at tilbud i nettbutikken ikke nødvendigvis vil være gyldig i våre fysiske butikker. Ta kontakt med oss hvis du har spørsmål slik at vi kan gi deg best mulig hjelp.

Personopplysninger
Olivenlunden behandler persondata i henhold til loven om personopplysninger. Opplysninger som kan knyttes til deg som person vil aldri bli gjort tilgjengelig for andre virksomheter eller bli koblet med andre eksterne registre.