Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
Aglandau Coul

Velkommen til Olivenlunden 1830

Velkommen til Olivenlunden 1830 sin verden – hvor gastronomi og engasjement går hånd i hånd.

VISSTE DU? – Olivenlunden 1830 er stolt medlem av Groupe Maison Brémond 1830 og Groupe Territoire de Provence. Maison Brémond 1830 er kjærlig kjent som «delikatessen i Provence», forpliktet til å fremme provençalsk- og middelhavs-kunnskap, samt utvalget av lokale produkter som er *autentiske*, *eksepsjonelle* og med *unike smaker*.

«Hvis jeg skal oppsummere i en setning hva Maison Bremond og Olivenlunden 1830 er for meg; så er det et selskap som representerer det å leve og arbeide i harmoni med jorden. Det betyr å respektere den som dyrker jorden, som også er dens beskytter. Produktene som våre kunder skal nyte, kommer fra jorden. Det er også ydmykhet, et begrep som vi må forsvare i alt vi gjør. Vi må respektere jordbruket, det skal være fornuftig og ta vare på jordsmonnet, som vil tillatte de som dyrker den – å leve i dens harmoni. Vi må forstå hvordan verden kan ha forandret seg så fort, …og bonden – som er tilknyttet jorden, og kunden som kjøper bondens produkter, spiller begge en viktig rolle for å løfte frem produkter av kvalitet og ekte håndverk. Vi forbrukere har makt og påvirkningskraft, og du kan være en av nøkkelaktørene for å fremme produkter av god kvalitet, fra leverandører som gir noe tilbake. Hva ligger bak, og er det oppriktig? Det er den viktigste verdien for meg, oppriktighet, og for at vi skal selge et produkt – må det være EKTE. Ekte vare for ekte matglede. Vårt engasjement er å tilby våre kunder kvalitetsprodukter laget av bønder med kjærlighet til jorda.»

– Olivier Baussan, vår grunnlegger

Kanskje du også er Interessert i

Vi nordmenn elsker både italiensk mat og middelhavsmat. La oss se nærmere på hvorfor vi elsker akkurat denne type mat. Her har

Nå er tiden inne for typisk høstmat. Høst er høysesong for norsk tradisjonsmat med norske rotgrønnsaker, lam og viltkjøtt. Dagene blir gråere,

Har du en balsamico flaske stående på kjøkkenbenken som du til stadighet titter på, men vet ikke helt hvordan du skal bruke?