firmagaver

Gled dine kollegaer, kunder og samarbeidspartner med smakfulle gaver

GI OG DEL EN OPPLEVELSE

Uansett hva folk ønsker seg så tror vi at det beste vi kan gi hverandre er opplevelser – og for oss er det én ting som alle kan samles om og ha glede av; mat. Selv når du er skrubbsulten så handler mat om mer enn å bli mett. Et måltid er et samlingspunkt der et stykke brød dyppet i olje kan være nok til å skape et genuint fellesskap. Gi dine medarbeidere, samarbeidspartnere eller kunder en gave med produkter fra Olivenlunden 1830. Produkter som garantert vil bidra til ekte matglede og nye matopplevelser.

VÅRE FIRMAGAVER

Vårt team står klar til å hjelpe deg hver dag med gode råd og gaveforslag, og alle våre gaver blir pakket i lekre gaveesker. Vi skreddersyr gavene tilpasset dine ønsker og behov, og tilbyr også gavekort samt olivenolje- & balsamicokurs. Vennligst ta kontakt for en uforpliktende prat.

bedriftsgaver firmagaver jul

Extra Virgin olivenoljer

bedriftsgaver firmagaver jul

Salte og søte spesialiteter

bedriftsgaver firmagaver jul

Eddik & balsamico

Gi og del en opplevelse

GI ET OLIVENOLJEKURS I GAVE

Som den enerådende olivenolje- og balsamicospesialisten gjennom 20 år har vi opparbeidet oss en unik kompetanse, som vi tar med oss videre, rendyrket og foredlet i Olivenlunden 1830. Vil du vite mer om bakgrunn, historie og smake de beste olivenoljene og balsamicoene du kan tenke deg? Ta kontakt for å melde deg på olivenolje- & balsamicaokurs hos oss, vi skreddersyr et opplegg tilpasset din bedrift.

bedriftsgaver firmagaver jul oljekurs

Ta kontakt for en hyggelig
og uforpliktende prat

Olivier
Olivier Pean

Salgssjef, frimagaver

Loading...