Mer matglede til våre medlemmer

Meld deg inn Allerede medlem? Logg inn

SOM MEDLEM I KUNDEKLUBBEN ØNSKER VI Å GI DEG EKSTRA FORDELER SOM TAKK FOR AT DU VELGER Å HANDLE HOS OSS

For de av dere som finner ekte glede i å stå på kjøkkenet å lage mat, så er det lite som er viktigere enn et velfylt spisskammers hvor du har tilgang til det du trenger for å lage et smakfult og minneverdig måltid til deg selv, familie og venner. Vi er veldig takknemlige for at du inkluderer produkter fra Olivenlunden 1830 i matlagingen, og vi ønsker å gi noe tilbake til deg som medlem i vår medlemsklubb. Tenk på medlemsklubben vår som et matfellellesskap hvor vi deler inspirasjon, nyheter, gode oppskrifter, eksklusive tilbud og tips & triks som hjelper deg til å finne ekte matglede på kjøkkenet.

Dine fordeler

I butikk og på nett

10% rabatt på ditt første kjøp som medlem

Overraskelse på din bursdag

Invitasjon til aktiviteter, events og arrangementer

Nyhetsbrev med gode oppskrifter, nyheter og inspirasjon

Poeng for hvert kjøp: 1 kr = 1 poeng

Eksklusive tilbud

Ekstra fordeler til våre topp 500 medlemmer

Oversikt over dine digitale kvitteringer

Kort oppsummert

bag

10% rabatt på ditt første kjøp som medlem

gift box

Jo flere poeng du har, desto flere fordeler får du

salad

Eksklusive og relevante tilbud på mail og SMS

mobile green

FULL OVERSIKT OVER OPPTJENTE POENG OG FORDELER

Hver gang du handler hos Olivenlunden 1830 (i butikk og på nett), samler du poeng som vil gi deg en rekke ulike belønninger gjennom året. 1 krone gir 1 poeng. For at det skal være enkelt for deg å holde styr på poengene dine, logg deg inn og gå til “Min side” hvor du finner en oversikt over hvor mange poeng du har samlet, og hvor mange poeng som gjenstår før du mottar neste belønning. Enten du handler på farten eller hjemme fra sofaen, så kan du alltids logge deg inn for å se hvor langt du har kommet. Helt enkelt!

Vanlige spørsmål

Får jeg poeng på kjøp utført både i butikk og på nett?

Ja. Uavhengig om du handler i en av våre fysiske butikker eller på nett, så vil du motta poeng for ditt kjøp.

Hvor kan jeg finne informasjon om mitt medlemsskap?
Du finner all informasjon tilknyttet ditt medlemskap gjennom å logge inn på “Min side”.
Hvor mange poeng må jeg ha før jeg begynner å få belønninger?
Du får din aller første belønning etter at du har meldt deg inn i kundeklubben, -10% avslag på ditt første kjøp, både i butikk og på nett. Deretter fungerer det slik: 1000 poeng – verdikupong på 50 kr, 3000 poeng – rabattkode på -15%. 5000 poeng – verdikupong på 150 kr. 7000 poeng – rabattkode på -20%. I tillegg til dette vil du få en overraskelse på bursdagen din, eksklusive tilbud og invitasjon til aktiviteter, events og arrangementer gjennom hele året.
Hvordan samler jeg poeng?
Du samler poeng når du handler hos Olivenlunden 1830, enten i butikk eller på nett. For hver krone brukt, samler du 1 poeng. Jo flere poeng du samler, desto flere fordeler får du.
Hvor finner jeg mine fordeler?
Du finner en oversikt over dine samlede poeng og tilgjengelige fordeler gjennom å logge inn på “Min side” og deretter klikke på fanen som heter “Kundeklubb”.
Hvor lenge er mine poeng og fordeler gyldige?
Poeng og fordeler nullstilles etter 1 år. Det vil si at de poengene du har samlet opp vil nullstilles etter det har gått 1 år, eller dersom du har samlet mer enn 7000 poeng (maks poeng som er mulig å samle).
Jeg fikk ikke registrert mine poeng på mitt forrige kjøp, er det mulig å få lagt de til i ettertid?
Ja! Ta kontakt med digital@olivenlunden.no så hjelper vi deg med å etterregistrere dine poeng.
Jeg har meldt meg inn i kundeklubben, men får beskjed i butikk om at mitt telefonnummer ikke ligger inne. Hva kan være problemet?
Når du melder deg inn i kundeklubben, så får du beskjed om å gi fra deg ditt telefonnummer. Ditt telefonnummer fungerer som din personlige ID. Det hender at enkelte taster inn feil telefonnummer ved registrering, og da blir det heller ikke mulig for butikkene å søke deg opp. Om du opplever dette problemet, ta kontakt med digital@olivenlunden.no så hjelper vi deg.
Hvordan mottar jeg mitt velkomsttilbud på 10% rabatt til nettbutikken?
Når du har registrert en konto på olivelunden1830.no vil du motta velkomsttilbudet på mail i løpet av 24 timer. Du finner det også under “Min konto”. Hvis du ikke har fått mail, sjekk søppelpostfilteret eller kontakt digital@olivenlunden.no.
Hvordan håndterer dere mine personopplysninger (GDPR)?
Du kan lese mer om personopplysninger og hvordan vi håndterer disse på siden som omhandler “Cookies og personvern”. Du finner link til siden på bunnen av nettsiden.
Hva får jeg på min bursdag?
Det er en overraskelse! Om du har samtykket til å motta kommunikasjon fra oss på SMS vil du på din bursdag motta en liten overraskelse fra oss. Dersom du ikke har gitt oss SMS samtykke, vil du finne din bursdagsoverraskelse ved å logge inn på “Min side”. Bursdagsoverraskelsen er gyldig i 7 dager fra din bursdag.
Jeg fikk ikke overraskelse på min bursdag
Dersom du ikke mottok en SMS fra oss på din bursdag, kan det være at du ikke har avgitt SMS samtykke eller gitt oss informasjon om når du har bursdag. Denne informasjonen kan du legge inn ved å logge inn på “Min side”.
Trenger dere mitt samtykke for SMS kommunikasjon for at jeg skal få min bursdagoverraskelse?
Nei. Du vil få bursdagsoverraskelse fra oss selv om du ikke har gitt samtykke for SMS kommunikasjon. Husk da at du ikke får en påminnelse om dette, men din bursdagsoverraskelse vil ligge på “Min side” 7 dager fra og med din fødselsdag.
Hvordan får jeg 10% på mitt første kjøp i en av deres butikker?
Når du har fullført innmeldingen til kundeklubben, vil det ligge inne en rabattkupong på 10% på deg i kassen. Denne kan velge om du ønsker å bruke på ditt første kjøp.
Loading...