Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!

SOM MEDLEM I KUNDEKLUBBEN ØNSKER VI Å GI DEG EKSTRA FORDELER SOM TAKK FOR AT DU VELGER Å HANDLE HOS OSS

For de av dere som finner ekte glede i å stå på kjøkkenet å lage mat, så er det lite som er viktigere enn et velfylt spisskammers hvor du har tilgang til det du trenger for å lage et smakfult og minneverdig måltid til deg selv, familie og venner. Vi er veldig takknemlige for at du inkluderer produkter fra Olivenlunden 1830 i matlagingen, og vi ønsker å gi noe tilbake til deg som medlem i vår medlemsklubb. Tenk på medlemsklubben vår som et matfellellesskap hvor vi deler inspirasjon, nyheter, gode oppskrifter, eksklusive tilbud og tips & triks som hjelper deg til å finne ekte matglede på kjøkkenet.

Dine fordeler

i butikk & på nett

  • 10% rabatt på ditt første kjøp som medlem
  • Overraskelse på din bursdag
  • Invitasjon til aktiviteter, events og arrangementer
  • Nyhetsbrev med gode oppskrifter, nyheter og inspirasjon
  • Poeng for hvert kjøp: 1 kr = 1 poeng
  • Eksklusive tilbud
  • Ekstra fordeler til våre topp 500 medlemmer
  • Oversikt over dine digitale kvitteringer

Kort oppsummert

mobile green

Hvordan det fungerer

FULL OVERSIKT OVER OPPTJENTE POENG OG FORDELER

Hver gang du handler hos Olivenlunden 1830 (i butikk og på nett), samler du poeng som vil gi deg en rekke ulike belønninger gjennom året. 1 krone gir 1 poeng. For at det skal være enkelt for deg å holde styr på poengene dine, logg deg inn og gå til «Min side» hvor du finner en oversikt over hvor mange poeng du har samlet, og hvor mange poeng som gjenstår før du mottar neste belønning. Enten du handler på farten eller hjemme fra sofaen, så kan du alltids logge deg inn for å se hvor langt du har kommet. Helt enkelt

Vanlige spørsmål

Ja. Uavhengig om du handler i en av våre fysiske butikker eller på nett, så vil du motta poeng for ditt kjøp.

Du finner all informasjon tilknyttet ditt medlemskap gjennom å logge inn på “Min side”.

Du får din aller første belønning etter at du har meldt deg inn i kundeklubben, -10% avslag på ditt første kjøp, både i butikk og på nett. Deretter fungerer det slik: 1000 poeng – verdikupong på 50 kr, 3000 poeng – rabattkode på -15%. 5000 poeng – verdikupong på 150 kr. 7000 poeng – rabattkode på -20%. I tillegg til dette vil du få en overraskelse på bursdagen din, eksklusive tilbud og invitasjon til aktiviteter, events og arrangementer gjennom hele året.

Du samler poeng når du handler hos Olivenlunden 1830, enten i butikk eller på nett. For hver krone brukt, samler du 1 poeng. Jo flere poeng du samler, desto flere fordeler får du.

Du finner en oversikt over dine samlede poeng og tilgjengelige fordeler gjennom å logge inn på “Min side” og deretter klikke på fanen som heter “Kundeklubb”.

Poeng og fordeler nullstilles etter 1 år. Det vil si at de poengene du har samlet opp vil nullstilles etter det har gått 1 år, eller dersom du har samlet mer enn 7000 poeng (maks poeng som er mulig å samle).

Ja! Ta kontakt med digital@olivenlunden.no så hjelper vi deg med å etterregistrere dine poeng.

Når du melder deg inn i kundeklubben, så får du beskjed om å gi fra deg ditt telefonnummer. Ditt telefonnummer fungerer som din personlige ID. Det hender at enkelte taster inn feil telefonnummer ved registrering, og da blir det heller ikke mulig for butikkene å søke deg opp. Om du opplever dette problemet, ta kontakt med digital@olivenlunden.no så hjelper vi deg.

Når du har registrert en konto på olivelunden1830.no vil du motta velkomsttilbudet på mail i løpet av 24 timer. Du finner det også under “Min konto”. Hvis du ikke har fått mail, sjekk søppelpostfilteret eller kontakt digital@olivenlunden.no.

Du kan lese mer om personopplysninger og hvordan vi håndterer disse på siden som omhandler “Cookies og personvern”. Du finner link til siden på bunnen av nettsiden.

Det er en overraskelse! Om du har samtykket til å motta kommunikasjon fra oss på SMS vil du på din bursdag motta en liten overraskelse fra oss. Dersom du ikke har gitt oss SMS samtykke, vil du finne din bursdagsoverraskelse ved å logge inn på “Min side”. Bursdagsoverraskelsen er gyldig i 7 dager fra din bursdag.

Nei. Du vil få bursdagsoverraskelse fra oss selv om du ikke har gitt samtykke for SMS kommunikasjon. Husk da at du ikke får en påminnelse om dette, men din bursdagsoverraskelse vil ligge på “Min side” 7 dager fra og med din fødselsdag.

Når du har fullført innmeldingen til kundeklubben, vil det ligge inne en rabattkupong på 10% på deg i kassen. Denne kan velge om du ønsker å bruke på ditt første kjøp.