Tartar av ørret er en smakfull og enkel forrett som egner seg spesielt godt dersom du skal lage mat til flere. Balsamico med rose er nydelig til rød fisk og tilfører syre og sødme, noe som gir perfekt balanse til den fete fisken.
Tartar av ørret er en smakfull og enkel forrett som egner seg spesielt godt dersom du skal lage mat til flere. Balsamico med rose er nydelig til rød fisk og tilfører syre og sødme, noe som gir perfekt balanse til den fete fisken.
ørretfilet
tomater
Urtesalt til fisk
Espelette chilipulver AOP
nykvernet Sort pepper
Olivenolje med sitron
Balsamico med rose
Hele syltetagurker
vårløk
estragon
sitronolivenolje*
Del ørretfileten i terninger (ca. 0,5 centimeter) og sett i kjøleskapet.
Del tomatene i små terninger, sylteagurk i tynne skiver, vårløk i tynne skiver og finhakk estragon. Bland sammen i en skål og sett i kjøleskapet.
Ta ut ørreten og bland inn Espelette chilipulver AOP og Olivenolje med sitron.
Dandere ørreten på serveringsfat, og plasser tomatblandingen ved siden av.
Før servering: ringle over 1-2 ts Balsamico med rose over ørret tartaren.
Tilberedning
Del ørretfileten i terninger (ca. 0,5 centimeter) og sett i kjøleskapet.
Del tomatene i små terninger, sylteagurk i tynne skiver, vårløk i tynne skiver og finhakk estragon. Bland sammen i en skål og sett i kjøleskapet.
Ta ut ørreten og bland inn Espelette chilipulver AOP og Olivenolje med sitron.
Dandere ørreten på serveringsfat, og plasser tomatblandingen ved siden av.
Før servering: ringle over 1-2 ts Balsamico med rose over ørret tartaren.
ingredienser
ørretfilet
tomater
Urtesalt til fisk
Espelette chilipulver AOP
nykvernet Sort pepper
Olivenolje med sitron
Balsamico med rose
Hele syltetagurker
vårløk
estragon
sitronolivenolje*
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 399
kr 269
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 399
kr 269