LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

ØRRET TARTAR MED BALSAMICO MED ROSE

Tartar av ørret er en smakfull og enkel forrett som egner seg spesielt godt dersom du skal lage mat til flere. Balsamico med rose er nydelig til rød fisk og tilfører syre og sødme, noe som gir perfekt balanse til den fete fisken.

Totaltid: Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett
Enkel
4

Porsjoner

Tartar av ørret er en smakfull og enkel forrett som egner seg spesielt godt dersom du skal lage mat til flere. Balsamico med rose er nydelig til rød fisk og tilfører syre og sødme, noe som gir perfekt balanse til den fete fisken.

450 g

ørretfilet

2 stk

tomater

2 ss

Urtesalt til fisk

0.5 ts

Espelette chilipulver AOP

2

nykvernet Sort pepper

Olivenolje med sitron

Balsamico med rose

8 stk

Hele syltetagurker

1 stilk

vårløk

estragon

sitronolivenolje*

1. 

Del ørretfileten i terninger (ca. 0,5 centimeter) og sett i kjøleskapet.


2. 

Del tomatene i små terninger, sylteagurk i tynne skiver, vårløk i tynne skiver og finhakk estragon. Bland sammen i en skål og sett i kjøleskapet.


3. 

Ta ut ørreten og bland inn Espelette chilipulver AOP og Olivenolje med sitron.


4. 

Dandere ørreten på serveringsfat, og plasser tomatblandingen ved siden av.


5. 

Før servering: ringle over 1-2 ts Balsamico med rose over ørret tartaren.


Tilberedning

1. 

Del ørretfileten i terninger (ca. 0,5 centimeter) og sett i kjøleskapet.


2. 

Del tomatene i små terninger, sylteagurk i tynne skiver, vårløk i tynne skiver og finhakk estragon. Bland sammen i en skål og sett i kjøleskapet.


3. 

Ta ut ørreten og bland inn Espelette chilipulver AOP og Olivenolje med sitron.


4. 

Dandere ørreten på serveringsfat, og plasser tomatblandingen ved siden av.


5. 

Før servering: ringle over 1-2 ts Balsamico med rose over ørret tartaren.


ingredienser

450 g

ørretfilet

2 stk

tomater

2 ss

Urtesalt til fisk

0.5 ts

Espelette chilipulver AOP

2

nykvernet Sort pepper

Olivenolje med sitron

Balsamico med rose

8 stk

Hele syltetagurker

1 stilk

vårløk

estragon

sitronolivenolje*

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer