Nydelig tilbehør til sommerens retter
Nydelig tilbehør til sommerens retter
agurk
rømme
hvitløksfedd
poteter
liten rødløk
Urtesalt til salat og pasta
sort pepper
store tomater
Intens og urtepreget olivenolje
av hjertesalat
sukkererter
Balsamico persille og hvitløk
reddiker
Kok potetene i ca. 20 minutter
Forvell sukkererter i 30 sekunder og ha dem over i kaldt vann
Vask hjertesalatbladene
Del potetene, agurken og sukkerertene i biter. Del tomat og reddik i båter og rødløk i terninger og finhakk hvitløken. Ha alt i en bolle
Lag dressing med rømme, Olivenolje og Balsamico med persille og hvitløk
Smak til med Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper
Ha rømmedressingen over salaten, bland forsiktig og smak eventuelt til med litt mer Urtesalt til salat og pasta og nykvernet sort pepper
Tilberedning
Kok potetene i ca. 20 minutter
Forvell sukkererter i 30 sekunder og ha dem over i kaldt vann
Vask hjertesalatbladene
Del potetene, agurken og sukkerertene i biter. Del tomat og reddik i båter og rødløk i terninger og finhakk hvitløken. Ha alt i en bolle
Lag dressing med rømme, Olivenolje og Balsamico med persille og hvitløk
Smak til med Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper
Ha rømmedressingen over salaten, bland forsiktig og smak eventuelt til med litt mer Urtesalt til salat og pasta og nykvernet sort pepper
ingredienser
agurk
rømme
hvitløksfedd
poteter
liten rødløk
Urtesalt til salat og pasta
sort pepper
store tomater
Intens og urtepreget olivenolje
av hjertesalat
sukkererter
Balsamico persille og hvitløk
reddiker