Min profil

POTETSALAT MED TOMATER OG RØMMEDRESSING

Olivier Pean
Nydelig tilbehør til sommerens retter
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 30 minutter
Total tid 50 minutter
Hva lager du 17. mai, Middag, Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Kok potetene i ca. 20 minutter
  • Forvell sukkererter i 30 sekunder og ha dem over i kaldt vann
  • Vask hjertesalatbladene
  • Del potetene, agurken og sukkerertene i biter. Del tomat og reddik i båter og rødløk i terninger og finhakk hvitløken. Ha alt i en bolle
  • Lag dressing med rømme, Olivenolje og Balsamico med persille & hvitløk
  • Smak til med Urtesalt til salat & pasta og nykvernet pepper
  • Ha rømmedressingen over salaten, bland forsiktig og smak eventuelt til med litt mer Urtesalt til salat & pasta og nykvernet sort pepper
Tid Under 1 time
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

POTETSALAT MED TOMATER OG RØMMEDRESSING

Olivier Pean
Nydelig tilbehør til sommerens retter
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 30 minutter
Total tid 50 minutter
Hva lager du 17. mai, Middag, Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Kok potetene i ca. 20 minutter
  • Forvell sukkererter i 30 sekunder og ha dem over i kaldt vann
  • Vask hjertesalatbladene
  • Del potetene, agurken og sukkerertene i biter. Del tomat og reddik i båter og rødløk i terninger og finhakk hvitløken. Ha alt i en bolle
  • Lag dressing med rømme, Olivenolje og Balsamico med persille & hvitløk
  • Smak til med Urtesalt til salat & pasta og nykvernet pepper
  • Ha rømmedressingen over salaten, bland forsiktig og smak eventuelt til med litt mer Urtesalt til salat & pasta og nykvernet sort pepper
Tid Under 1 time
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!