Min profil

LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

POTETSALAT MED TOMATER OG RØMMEDRESSING

Nydelig tilbehør til sommerens retter

Koketid Under 1 time
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett
Enkel
4

Porsjoner

Nydelig tilbehør til sommerens retter

0.5 stk

agurk

2 ss

rømme

2

hvitløksfedd

6 stk

poteter

1

liten rødløk

Urtesalt til salat og pasta

sort pepper

6

store tomater

2

Intens og urtepreget olivenolje

6 blader

av hjertesalat

7 stk

sukkererter

Balsamico persille og hvitløk

4 stk

reddiker

1. 

Kok potetene i ca. 20 minutter


2. 

Forvell sukkererter i 30 sekunder og ha dem over i kaldt vann


3. 

Vask hjertesalatbladene


4. 

Del potetene, agurken og sukkerertene i biter. Del tomat og reddik i båter og rødløk i terninger og finhakk hvitløken. Ha alt i en bolle


5. 

Lag dressing med rømme, Olivenolje og Balsamico med persille og hvitløk


6. 

Smak til med Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper


7. 

Ha rømmedressingen over salaten, bland forsiktig og smak eventuelt til med litt mer Urtesalt til salat og pasta og nykvernet sort pepper


Tilberedning

1. 

Kok potetene i ca. 20 minutter


2. 

Forvell sukkererter i 30 sekunder og ha dem over i kaldt vann


3. 

Vask hjertesalatbladene


4. 

Del potetene, agurken og sukkerertene i biter. Del tomat og reddik i båter og rødløk i terninger og finhakk hvitløken. Ha alt i en bolle


5. 

Lag dressing med rømme, Olivenolje og Balsamico med persille og hvitløk


6. 

Smak til med Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper


7. 

Ha rømmedressingen over salaten, bland forsiktig og smak eventuelt til med litt mer Urtesalt til salat og pasta og nykvernet sort pepper


ingredienser

0.5 stk

agurk

2 ss

rømme

2

hvitløksfedd

6 stk

poteter

1

liten rødløk

Urtesalt til salat og pasta

sort pepper

6

store tomater

2

Intens og urtepreget olivenolje

6 blader

av hjertesalat

7 stk

sukkererter

Balsamico persille og hvitløk

4 stk

reddiker

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer