POTETSALAT MED TOMATER OG RØMMEDRESSING

Nydelig tilbehør til sommerens retter
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 30 minutter
Total tid 50 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du 17. mai, Middag, Tilbehør

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Kok potetene i ca. 20 minutter
  • Forvell sukkererter i 30 sekunder og ha dem over i kaldt vann
  • Vask hjertesalatbladene
  • Del potetene, agurken og sukkerertene i biter. Del tomat og reddik i båter og rødløk i terninger og finhakk hvitløken. Ha alt i en bolle
  • Lag dressing med rømme, Olivenolje og Balsamico med persille & hvitløk
  • Smak til med Urtesalt til salat & pasta og nykvernet pepper
  • Ha rømmedressingen over salaten, bland forsiktig og smak eventuelt til med litt mer Urtesalt til salat & pasta og nykvernet sort pepper
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Kok potetene i ca. 20 minutter
  • Forvell sukkererter i 30 sekunder og ha dem over i kaldt vann
  • Vask hjertesalatbladene
  • Del potetene, agurken og sukkerertene i biter. Del tomat og reddik i båter og rødløk i terninger og finhakk hvitløken. Ha alt i en bolle
  • Lag dressing med rømme, Olivenolje og Balsamico med persille & hvitløk
  • Smak til med Urtesalt til salat & pasta og nykvernet pepper
  • Ha rømmedressingen over salaten, bland forsiktig og smak eventuelt til med litt mer Urtesalt til salat & pasta og nykvernet sort pepper
Olivier Pean
Loading...