jordbær
Balsamico med jordbær
gressløk
liten rødløk
SALMA laks
sitronsaft
mild Grand cru olivenolje, for eksempel Dyade 2nd Harvest
havsalt fra Camarque
nykvernet sort pepper
frisk, grønn bladsalat (f.eks. baby leaf)
Del jordbær i små terninger og bland forsiktig inn Balsamico med jordbær, sett til side.
Finhakk gressløk og rødløk.
Del SALMA laks i små terninger og ha i en bolle.
Bland deretter inn sitronsaft, marinerte jordbær, mild Grand Cru olivenolje, halvparten av gressløken og finhakket rødløk i bollen med SALMA.
Smak til med havsalt og nykvernet sort pepper, bland forsiktig sammen og sett kjølig i 30 min.
Fordel lakseblandingen på 4 tallerkener eller i en skål, og dander med resten av gressløken.
Ringle over noen dråper mild Grand Cru olivenolje og Balsamico med jordbær. Smak eventuelt til med mer nykvernet pepper og havsalt. Server laksetartaren kald med litt grønn, frisk salat.
Tilberedning
Del jordbær i små terninger og bland forsiktig inn Balsamico med jordbær, sett til side.
Finhakk gressløk og rødløk.
Del SALMA laks i små terninger og ha i en bolle.
Bland deretter inn sitronsaft, marinerte jordbær, mild Grand Cru olivenolje, halvparten av gressløken og finhakket rødløk i bollen med SALMA.
Smak til med havsalt og nykvernet sort pepper, bland forsiktig sammen og sett kjølig i 30 min.
Fordel lakseblandingen på 4 tallerkener eller i en skål, og dander med resten av gressløken.
Ringle over noen dråper mild Grand Cru olivenolje og Balsamico med jordbær. Smak eventuelt til med mer nykvernet pepper og havsalt. Server laksetartaren kald med litt grønn, frisk salat.
ingredienser
jordbær
Balsamico med jordbær
gressløk
liten rødløk
SALMA laks
sitronsaft
mild Grand cru olivenolje, for eksempel Dyade 2nd Harvest
havsalt fra Camarque
nykvernet sort pepper
frisk, grønn bladsalat (f.eks. baby leaf)