Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!

ØRRET TARTAR MED BALSAMICO MED ROSE

Tartar av ørret er en smakfull og enkel forrett som egner seg spesielt godt dersom du skal lage mat til flere. Balsamico med rose er nydelig til rød fisk og tilfører syre og sødme, noe som gir perfekt balanse til den fete fisken.
Ingen rating

Instruksjoner
 

  • Del ørretfileten i terninger (ca. 0,5 centimeter) og sett i kjøleskapet.
  • Del tomatene i små terninger, sylteagurk i tynne skiver, vårløk i tynne skiver og finhakk estragon. Bland sammen i en skål og sett i kjøleskapet.
  • Ta ut ørreten og bland inn Espelette chilipulver AOP og Olivenolje med sitron.
  • Dandere ørreten på serveringsfat, og plasser tomatblandingen ved siden av.  
  • Før servering: ringle over 1-2 ts Balsamico med rose over ørret tartaren.
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

ØRRET TARTAR MED BALSAMICO MED ROSE

Tartar av ørret er en smakfull og enkel forrett som egner seg spesielt godt dersom du skal lage mat til flere. Balsamico med rose er nydelig til rød fisk og tilfører syre og sødme, noe som gir perfekt balanse til den fete fisken.
Ingen rating

Instruksjoner
 

  • Del ørretfileten i terninger (ca. 0,5 centimeter) og sett i kjøleskapet.
  • Del tomatene i små terninger, sylteagurk i tynne skiver, vårløk i tynne skiver og finhakk estragon. Bland sammen i en skål og sett i kjøleskapet.
  • Ta ut ørreten og bland inn Espelette chilipulver AOP og Olivenolje med sitron.
  • Dandere ørreten på serveringsfat, og plasser tomatblandingen ved siden av.  
  • Før servering: ringle over 1-2 ts Balsamico med rose over ørret tartaren.
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!