Grillspyd er en sikker vinner på grillen! Bruk gjerne det du har tilgjengelig av grønnsaker. Kyllingen kan også erstattes med svin eller storfe.
Grillspyd er en sikker vinner på grillen! Bruk gjerne det du har tilgjengelig av grønnsaker. Kyllingen kan også erstattes med svin eller storfe.
SVINESPYD
Kylling filet i store biter
røde paprikaer i store biter
grønne paprikaer i store biter
hvitløksfedd finhakket
sitron
Vellagret balsamico eddik fra Modena
klyper havsalt fra Camargue
Hverdagsoliveolje
CHILIMAJONES
eggeplommer
sennep
bringebær eddik
mild/balansert olivenolje
Chiliolje
Piri-piri saus
Bland sammen olivenolje, kylling, saften fra 1 sitron, vellagret balsamicoeddik fra Modena, paprika og hvitløk i en bolle.
La det marinere i minst to timer.
Lag svinespyd.
Grill eller stekt i en stekepanne hver side av spydene i 5 minutter og pensle med resten av marinaden underveis i steking eller grilling.
Visp sammen eggeplommer, sennep og eddik i en kjøkkenmaskin.
Spe med balansert olje i en tynn stråle.
Bland 5 ss majones med Piri-Piri sausen
Tilberedning
Bland sammen olivenolje, kylling, saften fra 1 sitron, vellagret balsamicoeddik fra Modena, paprika og hvitløk i en bolle.
La det marinere i minst to timer.
Lag svinespyd.
Grill eller stekt i en stekepanne hver side av spydene i 5 minutter og pensle med resten av marinaden underveis i steking eller grilling.
Visp sammen eggeplommer, sennep og eddik i en kjøkkenmaskin.
Spe med balansert olje i en tynn stråle.
Bland 5 ss majones med Piri-Piri sausen
ingredienser
SVINESPYD
Kylling filet i store biter
røde paprikaer i store biter
grønne paprikaer i store biter
hvitløksfedd finhakket
sitron
Vellagret balsamico eddik fra Modena
klyper havsalt fra Camargue
Hverdagsoliveolje
CHILIMAJONES
eggeplommer
sennep
bringebær eddik
mild/balansert olivenolje
Chiliolje
Piri-piri saus