LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

KYLLINGSPYD MED CHILIMAJONES OG PIRI PIRI SAUS

Grillspyd er en sikker vinner på grillen! Bruk gjerne det du har tilgjengelig av grønnsaker. Kyllingen kan også erstattes med svin eller storfe.

Koketid Under 1 time
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Lunsj
Enkel
4

Porsjoner

Grillspyd er en sikker vinner på grillen! Bruk gjerne det du har tilgjengelig av grønnsaker. Kyllingen kan også erstattes med svin eller storfe.

0

SVINESPYD

600 g

Kylling filet i store biter

2 små

røde paprikaer i store biter

2 små

grønne paprikaer i store biter

2

hvitløksfedd finhakket

1

sitron

1 ss

Vellagret balsamico eddik fra Modena

klyper havsalt fra Camargue

0.7 dl

Hverdagsoliveolje

CHILIMAJONES

2

eggeplommer

1 ts

sennep

1 ts

bringebær eddik

1 dl

mild/balansert olivenolje

0.5 dl

Chiliolje

1 dl

Piri-piri saus

1. 

Bland sammen olivenolje, kylling, saften fra 1 sitron, vellagret balsamicoeddik fra Modena, paprika og hvitløk i en bolle.


2. 

La det marinere i minst to timer. 


3. 

Lag svinespyd.  


4. 

Grill eller stekt i en stekepanne hver side av spydene i 5 minutter og pensle med resten av marinaden underveis i steking eller grilling 


5. 

Visp sammen eggeplommer, sennep og eddik i en kjøkkenmaskin.


6. 

Spe med balansert olje i en tynn stråle.  


7. 

Bland 5 ss majones med Piri-Piri sausen 


Tilberedning

1. 

Bland sammen olivenolje, kylling, saften fra 1 sitron, vellagret balsamicoeddik fra Modena, paprika og hvitløk i en bolle.


2. 

La det marinere i minst to timer. 


3. 

Lag svinespyd.  


4. 

Grill eller stekt i en stekepanne hver side av spydene i 5 minutter og pensle med resten av marinaden underveis i steking eller grilling 


5. 

Visp sammen eggeplommer, sennep og eddik i en kjøkkenmaskin.


6. 

Spe med balansert olje i en tynn stråle.  


7. 

Bland 5 ss majones med Piri-Piri sausen 


ingredienser

0

SVINESPYD

600 g

Kylling filet i store biter

2 små

røde paprikaer i store biter

2 små

grønne paprikaer i store biter

2

hvitløksfedd finhakket

1

sitron

1 ss

Vellagret balsamico eddik fra Modena

klyper havsalt fra Camargue

0.7 dl

Hverdagsoliveolje

CHILIMAJONES

2

eggeplommer

1 ts

sennep

1 ts

bringebær eddik

1 dl

mild/balansert olivenolje

0.5 dl

Chiliolje

1 dl

Piri-piri saus

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer