LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

GRESSKARSUPPE MED KAMSKJELL

Velsmakende og fresh gresskarsuppe – passer perfekt som forrett i julen

Koketid Under 1 time
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Suppe
Enkel
4

Porsjoner

Velsmakende og fresh gresskarsuppe – passer perfekt som forrett i julen

500 g

gresskar

1

gul løk

1

Havsalt fra Camargue

1

H-melk

nykvernet Sort pepper

Olivenolje med sitrusfrukt

kamskjell

1. 

Del gresskaret i terninger og finhakk løken.


2. 

I en kasserolle: Varm en god klunk Olivenolje med sitrusfrukt og ha i gresskarterninger og finhakket løk. Surr i noen minutter.


3. 

Tilsett melk og saften fra appelsinene. Gi det hele et oppkok og ha deretter i finrevet appelsinskall og en sjenerøs klype havsalt.


4. 

La det småkoke i ca. 20 minutter, eller til gresskaret er mørt. Kjør glatt med en stavmikser og hold suppen lunken.


5. 

Rens kamskjellene med en skarp kniv og klapp de forsiktig tørre med tørkepapir.


6. 

Plasser kamskjellene på et fat og sett de i fryseren i ca. 10 minutter. Del hvert kamskjell i 3 skiver.


7. 

Før servering:


8. 

Fordel suppen i 4 dype tallerkener, og dander forsiktig 3 skiver kamskjell over hver tallerken.


9. 

Ringle over Olivenolje med sitrusfrukt og nykvernet sort pepper.


Tilberedning

1. 

Del gresskaret i terninger og finhakk løken.


2. 

I en kasserolle: Varm en god klunk Olivenolje med sitrusfrukt og ha i gresskarterninger og finhakket løk. Surr i noen minutter.


3. 

Tilsett melk og saften fra appelsinene. Gi det hele et oppkok og ha deretter i finrevet appelsinskall og en sjenerøs klype havsalt.


4. 

La det småkoke i ca. 20 minutter, eller til gresskaret er mørt. Kjør glatt med en stavmikser og hold suppen lunken.


5. 

Rens kamskjellene med en skarp kniv og klapp de forsiktig tørre med tørkepapir.


6. 

Plasser kamskjellene på et fat og sett de i fryseren i ca. 10 minutter. Del hvert kamskjell i 3 skiver.


7. 

Før servering:


8. 

Fordel suppen i 4 dype tallerkener, og dander forsiktig 3 skiver kamskjell over hver tallerken.


9. 

Ringle over Olivenolje med sitrusfrukt og nykvernet sort pepper.


ingredienser

500 g

gresskar

1

gul løk

1

Havsalt fra Camargue

1

H-melk

nykvernet Sort pepper

Olivenolje med sitrusfrukt

kamskjell

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer