Velsmakende og fresh gresskarsuppe – passer perfekt som forrett i julen
Velsmakende og fresh gresskarsuppe – passer perfekt som forrett i julen
gresskar
gul løk
Havsalt fra Camargue
H-melk
nykvernet Sort pepper
Olivenolje med sitrusfrukt
kamskjell
Kutt sjalottløken i store biter
Kok sjalottløken i kraften i 5 minutter
Del brokkolien i jevne biter. Skrell stilken og del den også
Ha brokkolien i kraften og la det småkoke i ca. 10 minutter
Kjør det glatt til det får en fin konsistens, tilsett så melken
Varm opp suppen før servering dersom det er nødvendig
Ringle litt Olivenolje med hvit trøffel over suppen og smak til med Trøffelsalt
Tilberedning
Kutt sjalottløken i store biter
Kok sjalottløken i kraften i 5 minutter
Del brokkolien i jevne biter. Skrell stilken og del den også
Ha brokkolien i kraften og la det småkoke i ca. 10 minutter
Kjør det glatt til det får en fin konsistens, tilsett så melken
Varm opp suppen før servering dersom det er nødvendig
Ringle litt Olivenolje med hvit trøffel over suppen og smak til med Trøffelsalt
ingredienser
gresskar
gul løk
Havsalt fra Camargue
H-melk
nykvernet Sort pepper
Olivenolje med sitrusfrukt
kamskjell