Vi gjør måltid til en ekte opplevelse
Pastarett som er rask å lage og har masse smak!
Frisk og sunn salat med vår nydelige Saba druemost i dressingen
Portobelloburger med halloumi er nydelig. Ekstra godt blir den med Balsamico med trøffel og karamellisert løk. Det er bare å glede seg!
Aicha sin vri på tomatrisotto. Denne har hun toppet med ovnsstekte tomater.
En frisk og nydelig salat som kan tilsettes både reker og avokado
Fylte grønnsaker er en rett som passer hele året. Ha de som tilbehør til hvitt eller rødt kjøtt eller server de som en selvstendig rett. Kan tilberedes både med og uten kjøtt
Klassisk, fransk brandade er en nydelig, tradisjonell sydfransk rett med torsk, poteter og olivenolje
Hummus laget med kikerter og avokado. Passer perfekt på tapasbordet eller som tilbehør til lyst kjøtt.
Posjerte egg i tomatsaus med paprika, tomat, løk og kryddermiks til pasta og pizza. Perfekt til en lun helgefrokost eller lunsj.