KYLLINGSALAT MED SITRUS
Urtesalt til kjøtt
Hverdagsolje
appelsiner
rosa grapefrukter
avokado
ruccolasalat
Balansert olivenolje
Blodappelsinbalsamico*
flytende honning
Timut pepper
Gni Urtesalt til kjøtt over kyllingbrystet.
Stek kyllingbrystet i Hverdagsolje i en stekepanne på medium varme.
Skrell sitrusfruktene og lag fileter av dem. Legg i en bolle.
Del avokado og kyllingfilet i biter og legg i bollen.
Tilsett ruccola-salat og bland det hele forsiktig.
Lag dressingen med balsamico og olivenolje og 1-2 klyper Urtesalt til kjøtt. Ha over salaten.
Ringle over flytende honning til slutt og smak til med Timut pepper.
Tilberedning
Gni Urtesalt til kjøtt over kyllingbrystet.
Stek kyllingbrystet i Hverdagsolje i en stekepanne på medium varme.
Skrell sitrusfruktene og lag fileter av dem. Legg i en bolle.
Del avokado og kyllingfilet i biter og legg i bollen.
Tilsett ruccola-salat og bland det hele forsiktig.
Lag dressingen med balsamico og olivenolje og 1-2 klyper Urtesalt til kjøtt. Ha over salaten.
Ringle over flytende honning til slutt og smak til med Timut pepper.
ingredienser
KYLLINGSALAT MED SITRUS
Urtesalt til kjøtt
Hverdagsolje
appelsiner
rosa grapefrukter
avokado
ruccolasalat
Balansert olivenolje
Blodappelsinbalsamico*
flytende honning
Timut pepper