Nydelig tilbehør til høstens varmende retter. Perfekt når man er mange til bords.
Nydelig tilbehør til høstens varmende retter. Perfekt når man er mange til bords.
gulrøtter
pastinakk
rødløk
gulbete
eple
pære
plommer
sitronsaft
akasiehonning
Hverdagsolje
Havsalt fra Camargue
Timut pepper
Høstolje
Kutt alle grønnsakene, gulrøtter og pastinakker i fire på langs. Rødløk, gulbete, eple, pære og plommer i båter
Bland alle grønnsakene sammen med Hverdagsoljen
Smak til med Havsalt og rikelig med nykvernet pepper
Ha grønnsakene over på ett stekebrett (bruk bakepapir i tillegg om ønskelig)
Ha honningen over rotgrønnsakene, og deretter sitronsaften
Stek dem på 200 grader i ca. 30 min. Bland grønnsakene underveis i stekingen
Ringle Høstolje over rotgrønnsakene før servering
Tilberedning
Kutt alle grønnsakene, gulrøtter og pastinakker i fire på langs. Rødløk, gulbete, eple, pære og plommer i båter
Bland alle grønnsakene sammen med Hverdagsoljen
Smak til med Havsalt og rikelig med nykvernet pepper
Ha grønnsakene over på ett stekebrett (bruk bakepapir i tillegg om ønskelig)
Ha honningen over rotgrønnsakene, og deretter sitronsaften
Stek dem på 200 grader i ca. 30 min. Bland grønnsakene underveis i stekingen
Ringle Høstolje over rotgrønnsakene før servering
ingredienser
gulrøtter
pastinakk
rødløk
gulbete
eple
pære
plommer
sitronsaft
akasiehonning
Hverdagsolje
Havsalt fra Camargue
Timut pepper
Høstolje
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften: