ROTGRØNNSAKER MED HONNING OG HØSTOLJE
Olivier PeanNydelig tilbehør til høstens varmende retter. Perfekt når man er mange til bords.
Ingen rating
Forberedelsestid 15 minutter min
Koketid 30 minutter min
Total tid 45 minutter min
Hva lager du Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner
Ingredienser
- 3 gulrøtter
- 2 pastinakk
- 1 rødløk
- 1 gulbete
- 1 eple
- 1 pære
- 4 plommer
- 0,5 ss sitronsaft
- 2 ss akasiehonning
- 2-3 ss Hverdagsolje
- Havsalt fra Camargue
- Timut pepper
- Høstolje
Instruksjoner
- Kutt alle grønnsakene; gulrøtter og pastinakker i fire på langs. Rødløk, gulbete, eple, pære og plommer i båter
- Bland alle grønnsakene sammen med Hverdagsoljen
- Smak til med Havsalt og rikelig med nykvernet pepper
- Ha grønnsakene over på ett stekebrett (bruk bakepapir i tillegg om ønskelig)
- Ha honningen over rotgrønnsakene, og deretter sitronsaften
- Stek dem på 200 grader i ca. 30 min. Bland grønnsakene underveis i stekingen
- Ringle Høstolje over rotgrønnsakene før servering
Tid Under 1 time
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
ROTGRØNNSAKER MED HONNING OG HØSTOLJE
Olivier PeanNydelig tilbehør til høstens varmende retter. Perfekt når man er mange til bords.
Ingen rating
Forberedelsestid 15 minutter min
Koketid 30 minutter min
Total tid 45 minutter min
Hva lager du Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner
Ingredienser
- 3 gulrøtter
- 2 pastinakk
- 1 rødløk
- 1 gulbete
- 1 eple
- 1 pære
- 4 plommer
- 0,5 ss sitronsaft
- 2 ss akasiehonning
- 2-3 ss Hverdagsolje
- Havsalt fra Camargue
- Timut pepper
- Høstolje
Instruksjoner
- Kutt alle grønnsakene; gulrøtter og pastinakker i fire på langs. Rødløk, gulbete, eple, pære og plommer i båter
- Bland alle grønnsakene sammen med Hverdagsoljen
- Smak til med Havsalt og rikelig med nykvernet pepper
- Ha grønnsakene over på ett stekebrett (bruk bakepapir i tillegg om ønskelig)
- Ha honningen over rotgrønnsakene, og deretter sitronsaften
- Stek dem på 200 grader i ca. 30 min. Bland grønnsakene underveis i stekingen
- Ringle Høstolje over rotgrønnsakene før servering
Tid Under 1 time
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!