Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
Rotgronnsaker

ROTGRØNNSAKER MED HONNING OG HØSTOLJE

Olivier Pean
Nydelig tilbehør til høstens varmende retter. Perfekt når man er mange til bords.
Ingen rating
Forberedelsestid 15 minutter
Koketid 30 minutter
Total tid 45 minutter
Hva lager du Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Kutt alle grønnsakene; gulrøtter og pastinakker i fire på langs. Rødløk, gulbete, eple, pære og plommer i båter
  • Bland alle grønnsakene sammen med Hverdagsoljen
  • Smak til med Havsalt og rikelig med nykvernet pepper
  • Ha grønnsakene over på ett stekebrett (bruk bakepapir i tillegg om ønskelig)
  • Ha honningen over rotgrønnsakene, og deretter sitronsaften
  • Stek dem på 200 grader i ca. 30 min. Bland grønnsakene underveis i stekingen
  • Ringle Høstolje over rotgrønnsakene før servering
    Rotgronnsaker
Tid Under 1 time
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

Rotgronnsaker

ROTGRØNNSAKER MED HONNING OG HØSTOLJE

Olivier Pean
Nydelig tilbehør til høstens varmende retter. Perfekt når man er mange til bords.
Ingen rating
Forberedelsestid 15 minutter
Koketid 30 minutter
Total tid 45 minutter
Hva lager du Tilbehør
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Kutt alle grønnsakene; gulrøtter og pastinakker i fire på langs. Rødløk, gulbete, eple, pære og plommer i båter
  • Bland alle grønnsakene sammen med Hverdagsoljen
  • Smak til med Havsalt og rikelig med nykvernet pepper
  • Ha grønnsakene over på ett stekebrett (bruk bakepapir i tillegg om ønskelig)
  • Ha honningen over rotgrønnsakene, og deretter sitronsaften
  • Stek dem på 200 grader i ca. 30 min. Bland grønnsakene underveis i stekingen
  • Ringle Høstolje over rotgrønnsakene før servering
    Rotgronnsaker
Tid Under 1 time
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!