Basilikum og marinert sitrusfrukt gir en spennende vri på denne klassiske italienske desserten.
Basilikum og marinert sitrusfrukt gir en spennende vri på denne klassiske italienske desserten.
fløte
sukker
basilikum
gelatin
Basilikumolje
basilikum
mandelpulver
sitronsaft
Sitronbalsamico
Havsalt fra Camargue
Timut pepper
mandariner
lime
sitron
Basilikumolje
Sitronbalsamico
sukker
sukker
strimlet basilikumblad
Fjern basilikumbladene fra stilkene og strimle de. Ha basilikumstrimlene og fløten i en bolle. Dekk med plast over. Ha blandingen i kjøleskapet i 2-3 timer. Deretter sil fløten
Ha gelatinen i kaldt vann
Varm opp fløten uten at det koker opp
Tilsett sukker, fortsett å varme uten at det koker. Tilsett deretter gelatinplatene
Fyll halvparten av glasset med panna cotta-blandingen
Sett panna cottaen i kjøleskapet i minst 2-3 timer
Fjern basilikumbladene fra stilken
Kjør glatt basilikumbladene, mandelpulver og sitronsaft. Spe gradvis med Basilikumolje. Konsistensen må ikke være for tynn
Smak til med nykvernet pepper og Havsalt fra Camargue
Sett til side med en filmplast tett på pestoen
Skrell sitrusfruktene og del sitrusfiletene med en skarp kniv
Til marinaden, bland sammen basilikumolje og sitronbalsamico, smak til med sukker, Timut pepper og strimlede basilikumblader
Hell marinaden over sitrusfruktene
Ta ut panna cottaen fra kjøleskapet
Dekk panna cottaen med et tynt lag basilikumpesto
Dander elegant med marinert sitrusfrukt
Dryss veldig lett med Timut pepper
Tilberedning
Fjern basilikumbladene fra stilkene og strimle de. Ha basilikumstrimlene og fløten i en bolle. Dekk med plast over. Ha blandingen i kjøleskapet i 2-3 timer. Deretter sil fløten
Ha gelatinen i kaldt vann
Varm opp fløten uten at det koker opp
Tilsett sukker, fortsett å varme uten at det koker. Tilsett deretter gelatinplatene
Fyll halvparten av glasset med panna cotta-blandingen
Sett panna cottaen i kjøleskapet i minst 2-3 timer
Fjern basilikumbladene fra stilken
Kjør glatt basilikumbladene, mandelpulver og sitronsaft. Spe gradvis med Basilikumolje. Konsistensen må ikke være for tynn
Smak til med nykvernet pepper og Havsalt fra Camargue
Sett til side med en filmplast tett på pestoen
Skrell sitrusfruktene og del sitrusfiletene med en skarp kniv
Til marinaden, bland sammen basilikumolje og sitronbalsamico, smak til med sukker, Timut pepper og strimlede basilikumblader
Hell marinaden over sitrusfruktene
Ta ut panna cottaen fra kjøleskapet
Dekk panna cottaen med et tynt lag basilikumpesto
Dander elegant med marinert sitrusfrukt
Dryss veldig lett med Timut pepper
ingredienser
fløte
sukker
basilikum
gelatin
Basilikumolje
basilikum
mandelpulver
sitronsaft
Sitronbalsamico
Havsalt fra Camargue
Timut pepper
mandariner
lime
sitron
Basilikumolje
Sitronbalsamico
sukker
sukker
strimlet basilikumblad