Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok
Tilberedning
PANNA COTTA
Fjern basilikumbladene fra stilkene og strimle de. Ha basilikumstrimlene og fløten i en bolle. Dekk med plast over. Ha blandingen i kjøleskapet i 2-3 timer. Deretter sil fløten
Ha gelatinen i kaldt vann
Varm opp fløten uten at det koker opp
Tilsett sukker, fortsett å varme uten at det koker. Tilsett deretter gelatinplatene
Fyll halvparten av glasset med panna cotta-blandingen
Sett panna cottaen i kjøleskapet i minst 2-3 timer
BASILIKUMPESTO
Fjern basilikumbladene fra stilken
Kjør glatt basilikumbladene, mandelpulver og sitronsaft. Spe gradvis med Basilikumolje. Konsistensen må ikke være for tynn
Smak til med nykvernet pepper og Havsalt fra Camargue
Sett til side med en filmplast tett på pestoen
SITRUSMARINADE
Skrell sitrusfruktene og del sitrusfiletene med en skarp kniv
Til marinaden, bland sammen basilikumolje og sitronbalsamico, smak til med sukker, Timutpepper og strimlede basilikumblader
Fjern basilikumbladene fra stilkene og strimle de. Ha basilikumstrimlene og fløten i en bolle. Dekk med plast over. Ha blandingen i kjøleskapet i 2-3 timer. Deretter sil fløten
Ha gelatinen i kaldt vann
Varm opp fløten uten at det koker opp
Tilsett sukker, fortsett å varme uten at det koker. Tilsett deretter gelatinplatene
Fyll halvparten av glasset med panna cotta-blandingen
Sett panna cottaen i kjøleskapet i minst 2-3 timer
BASILIKUMPESTO
Fjern basilikumbladene fra stilken
Kjør glatt basilikumbladene, mandelpulver og sitronsaft. Spe gradvis med Basilikumolje. Konsistensen må ikke være for tynn
Smak til med nykvernet pepper og Havsalt fra Camargue
Sett til side med en filmplast tett på pestoen
SITRUSMARINADE
Skrell sitrusfruktene og del sitrusfiletene med en skarp kniv
Til marinaden, bland sammen basilikumolje og sitronbalsamico, smak til med sukker, Timutpepper og strimlede basilikumblader