LAKSESASHIMI MED MANGOBALSAMICO

Prøv vår mangobalsamico over laksesashimi for en lett og sommerlig forrett
DSC
30 minutes
Total tid 30 minutes
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du 17. mai, Forrett

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Grovhakk gressløken
  • Kutt laks i tynne skiver og dander på 4 tallerkener eller et stort fat
  • Lag en dressing av grønn sitronolje, mangobalsamico og urtesalt til fisk
  • Ringle dressingen over lakseskivene
  • Ha nykvernet Timut pepper over laksen
  • Ha kapersene i en bolle med kaldt vann og skyll av saltet, la det trekke i noen minutter
  • Tørk kapersene med kjøkkenpapir og skjær i to
  • Dander til slutt med gressløk, kapers og balsamicoperler
    DSC
Olivier Pean

Ingredienser

Ingredienser
  

*Man kan erstatte Mangobalsamico med Grapefruktbalsamico

    Tilberedning
     

    • Grovhakk gressløken
    • Kutt laks i tynne skiver og dander på 4 tallerkener eller et stort fat
    • Lag en dressing av grønn sitronolje, mangobalsamico og urtesalt til fisk
    • Ringle dressingen over lakseskivene
    • Ha nykvernet Timut pepper over laksen
    • Ha kapersene i en bolle med kaldt vann og skyll av saltet, la det trekke i noen minutter
    • Tørk kapersene med kjøkkenpapir og skjær i to
    • Dander til slutt med gressløk, kapers og balsamicoperler
      DSC
    Olivier Pean