Prøv vår mangobalsamico over laksesashimi for en lett og sommerlig forrett
Prøv vår mangobalsamico over laksesashimi for en lett og sommerlig forrett
laksefilet
gressløk
Grønn sitronolje
Urtesalt til fisk
Timut pepper
Mangobalsamico*
saltet kapers eller kapers i lake
Balsamicoperler med bringebær
Grovhakk gressløken
Kutt laks i tynne skiver og dander på 4 tallerkener eller et stort fat
Lag en dressing av grønn sitronolje, mangobalsamico og urtesalt til fisk
Ringle dressingen over lakseskivene
Ha nykvernet Timut pepper over laksen
Ha kapersene i en bolle med kaldt vann og skyll av saltet, la det trekke i noen minutter
Tørk kapersene med kjøkkenpapir og skjær i to
Dander til slutt med gressløk, kapers og balsamicoperler
Tilberedning
Grovhakk gressløken
Kutt laks i tynne skiver og dander på 4 tallerkener eller et stort fat
Lag en dressing av grønn sitronolje, mangobalsamico og urtesalt til fisk
Ringle dressingen over lakseskivene
Ha nykvernet Timut pepper over laksen
Ha kapersene i en bolle med kaldt vann og skyll av saltet, la det trekke i noen minutter
Tørk kapersene med kjøkkenpapir og skjær i to
Dander til slutt med gressløk, kapers og balsamicoperler
ingredienser
laksefilet
gressløk
Grønn sitronolje
Urtesalt til fisk
Timut pepper
Mangobalsamico*
saltet kapers eller kapers i lake
Balsamicoperler med bringebær