Fiskerett med høstlige smaker og farger
Fiskerett med høstlige smaker og farger
liten purre
Høstolje
salt
vann
steinbitt eller torsk
Hverdagsolje
Urtesalt til fisk
selskapserter
Balsamico med tranebær
Høstolje
bringebær
blåbær
tyttebær
rødbeter
Timut pepper
Bruk kun den hvite delen av purren, ha den varmt vann i 30 sekunder og deretter over i isvann
Tørk mest mulig vann av purren ved hjelp av et håndkle
Miks Høstolje og myk purre sammen med en stavmikser i ca 40 sekunder
Skrell rødbetene og del dem i terninger. Kok dem til de er møre
Ta vare på en liten del av rødbetene til pynt og kjør resten glatt sammen med 2 ss Balsamico med tranebær, 2 ts Høstolje, 2 ss tyttebær, 1 ss blåbær og 4 stk bringebær. Smak til med Urtesalt og nykvernet Timut pepper. Hold rødbet-pureen og rødbet-terningene varme
Forvell selskapsertene 1 minutt i kokende vann. Kjøl ned i iskaldt vann
Stek fisken på middels varme i en stekepanne med Hverdagsolje. Det holder med 1-2 minutter på hver side. Smak til med Urtesalt og Timut pepper
Ha litt Hverdagsolje i en panne og stek ertene kjapt
Dander fisken med rødbet-puré, rødbet-terninger, selskapserter og tyttebær på tallerkenen. Til slutt, ringle over olivenolje-purre og dryss over nykvernet Timut pepper og Urtesalt til fisk
Tilberedning
Bruk kun den hvite delen av purren, ha den varmt vann i 30 sekunder og deretter over i isvann
Tørk mest mulig vann av purren ved hjelp av et håndkle
Miks Høstolje og myk purre sammen med en stavmikser i ca 40 sekunder
Skrell rødbetene og del dem i terninger. Kok dem til de er møre
Ta vare på en liten del av rødbetene til pynt og kjør resten glatt sammen med 2 ss Balsamico med tranebær, 2 ts Høstolje, 2 ss tyttebær, 1 ss blåbær og 4 stk bringebær. Smak til med Urtesalt og nykvernet Timut pepper. Hold rødbet-pureen og rødbet-terningene varme
Forvell selskapsertene 1 minutt i kokende vann. Kjøl ned i iskaldt vann
Stek fisken på middels varme i en stekepanne med Hverdagsolje. Det holder med 1-2 minutter på hver side. Smak til med Urtesalt og Timut pepper
Ha litt Hverdagsolje i en panne og stek ertene kjapt
Dander fisken med rødbet-puré, rødbet-terninger, selskapserter og tyttebær på tallerkenen. Til slutt, ringle over olivenolje-purre og dryss over nykvernet Timut pepper og Urtesalt til fisk
ingredienser
liten purre
Høstolje
salt
vann
steinbitt eller torsk
Hverdagsolje
Urtesalt til fisk
selskapserter
Balsamico med tranebær
Høstolje
bringebær
blåbær
tyttebær
rødbeter
Timut pepper
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 329
kr 189
kr 399
kr 899
kr 119
kr 109
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 329
kr 189
kr 399
kr 899
kr 119
kr 109