Rødbetsalat som er god alene og som tilbehør
Rødbetsalat som er god alene og som tilbehør
Urtesalt til salat og pasta
Balansert/Intens olivenolje
Vellagret Balsamico 12 år
nykvernet Sort pepper
gulbete
rødbeter
moden pære
Spirer
vellagret ost (gjerne Comte)
Finn frem en bakebolle og bland sammen finrevet parmesan, hvetemel, smør skåret i terninger og malte mandler
Tilsett finhakkede oliven og olivenolje, bland sammen til du har en smidig og fast deig
Rull deigen til en pølse og pakk den inn i plastfolie. Sett den i kjøleskapet i 1 time
Forvarm ovnen til 180 grader
Del deigen i skiver på ca. 1 cm, og legg disse på et stekebrett dekket med bakepapir
Stek på midterste rille i ovnen i ca. 10-15 minutter, eller til kjeksene er gyllenbrune. Avkjøl på rist
Bruk en mikser og bland sammen mascarpone og kremfløte til en fast krem
Pisk opp Parmesankrem med trøffel, og vend den deretter inn med resten av kremen
Ha kremen i en sprøytepose, og dander på hver kjeks. Topp med knuste eller hele trøffelmandler
Tilberedning
Finn frem en bakebolle og bland sammen finrevet parmesan, hvetemel, smør skåret i terninger og malte mandler
Tilsett finhakkede oliven og olivenolje, bland sammen til du har en smidig og fast deig
Rull deigen til en pølse og pakk den inn i plastfolie. Sett den i kjøleskapet i 1 time
Forvarm ovnen til 180 grader
Del deigen i skiver på ca. 1 cm, og legg disse på et stekebrett dekket med bakepapir
Stek på midterste rille i ovnen i ca. 10-15 minutter, eller til kjeksene er gyllenbrune. Avkjøl på rist
Bruk en mikser og bland sammen mascarpone og kremfløte til en fast krem
Pisk opp Parmesankrem med trøffel, og vend den deretter inn med resten av kremen
Ha kremen i en sprøytepose, og dander på hver kjeks. Topp med knuste eller hele trøffelmandler
ingredienser
Urtesalt til salat og pasta
Balansert/Intens olivenolje
Vellagret Balsamico 12 år
nykvernet Sort pepper
gulbete
rødbeter
moden pære
Spirer
vellagret ost (gjerne Comte)