Et koselig bidrag til kaffekoppen eller annet hyggelig selskap med høstens bær
Et koselig bidrag til kaffekoppen eller annet hyggelig selskap med høstens bær
egg
sukker
vaniljestang
hvetemel
tyttebær
pekannøtter
Balsamico med tranebær
Høstolje
Forvarm ovnen til 175 grader
Vask tyttebærene, sett de til side
Pisk egg og sukker hvitt i 5 minutter
Del vaniljestangen i to og ha frøene i blandingen
Tilsett deretter Hverdagsolje og hvetemel, fortsett å blande
Ha så i Balsamico med tranebær, hakkede pekannøtter og tyttebær. Bland forsiktig
Ha deigen i en form på 26 cm og stek den i 45minutter
Før servering, ringle 1 ss Høstolje over hver kakebit
Tilberedning
Forvarm ovnen til 175 grader
Vask tyttebærene, sett de til side
Pisk egg og sukker hvitt i 5 minutter
Del vaniljestangen i to og ha frøene i blandingen
Tilsett deretter Hverdagsolje og hvetemel, fortsett å blande
Ha så i Balsamico med tranebær, hakkede pekannøtter og tyttebær. Bland forsiktig
Ha deigen i en form på 26 cm og stek den i 45minutter
Før servering, ringle 1 ss Høstolje over hver kakebit
ingredienser
egg
sukker
vaniljestang
hvetemel
tyttebær
pekannøtter
Balsamico med tranebær
Høstolje