Luftige pannekaker servert med Lemon Curd og frisk frukt.
Luftige pannekaker servert med Lemon Curd og frisk frukt.
Hverdagsolje
sukker
egg
hvetemel
melk
bakepulver
flytende vaniljeekstrakt, evnt. vaniljesukker
fint salt
Lemon Curd
Sikt sammen mel, bakepulver, sukker og salt i en skål.
I en annen bolle pisker du sammen egg, melk, olivenolje og vaniljeekstrakt (bruker du vaniljesukker, bland det sammen med det tørre).
Bland den flytende blandingen gradvis inn i melblandingen, piske godt underveis for å unngå klumper.
Dekk røren med plastfolie og la hvile i minst 30 minutter.
Varm en stekepanne og ha i hverdagsolje, stek pannekakene og vent med å snu de før det bobler på overflaten.
Server med Lemon Curd og fersk frukt!
Tilberedning
Sikt sammen mel, bakepulver, sukker og salt i en skål.
I en annen bolle pisker du sammen egg, melk, olivenolje og vaniljeekstrakt (bruker du vaniljesukker, bland det sammen med det tørre).
Bland den flytende blandingen gradvis inn i melblandingen, piske godt underveis for å unngå klumper.
Dekk røren med plastfolie og la hvile i minst 30 minutter.
Varm en stekepanne og ha i hverdagsolje, stek pannekakene og vent med å snu de før det bobler på overflaten.
Server med Lemon Curd og fersk frukt!
ingredienser
Hverdagsolje
sukker
egg
hvetemel
melk
bakepulver
flytende vaniljeekstrakt, evnt. vaniljesukker
fint salt
Lemon Curd
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften: