Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

TRANEBÆRKAKE MED PEKANNØTTER

Et koselig bidrag til kaffekoppen eller annet hyggelig selskap med høstens bær

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Bakst
Enkel
4

Porsjoner

Et koselig bidrag til kaffekoppen eller annet hyggelig selskap med høstens bær

3 stk egg
260 g sukker
1 stk vaniljestang
340 g hvetemel
275 g tyttebær
60 g pekannøtter
3 ss Balsamico med tranebær
Høstolje
1. 

Forvarm ovnen til 175 grader


2. 

Vask tyttebærene, sett de til side


3. 

Pisk egg og sukker hvitt i 5 minutter


4. 

Del vaniljestangen i to og ha frøene i blandingen


5. 

Tilsett deretter Hverdagsolje og hvetemel, fortsett å blande


6. 

Ha så i Balsamico med tranebær, hakkede pekannøtter og tyttebær. Bland forsiktig


7. 

Ha deigen i en form på 26 cm og stek den i 45minutter


8. 

Før servering, ringle 1 ss Høstolje over hver kakebit


Tilberedning

1. 

Forvarm ovnen til 175 grader


2. 

Vask tyttebærene, sett de til side


3. 

Pisk egg og sukker hvitt i 5 minutter


4. 

Del vaniljestangen i to og ha frøene i blandingen


5. 

Tilsett deretter Hverdagsolje og hvetemel, fortsett å blande


6. 

Ha så i Balsamico med tranebær, hakkede pekannøtter og tyttebær. Bland forsiktig


7. 

Ha deigen i en form på 26 cm og stek den i 45minutter


8. 

Før servering, ringle 1 ss Høstolje over hver kakebit


Ingridienser

3 stk egg
260 g sukker
1 stk vaniljestang
340 g hvetemel
275 g tyttebær
60 g pekannøtter
3 ss Balsamico med tranebær
Høstolje

Flere smaksrike

Oppskrifter