TRANEBÆRKAKE MED PEKANNØTTER

Et koselig bidrag til kaffekoppen eller annet hyggelig selskap med høstens bær
Tranebaerkake
Forberedelsestid 15 minutes
Koketid 45 minutes
Total tid 1 %s t
Porsjoner 4
Hva lager du Bakst

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 175 grader
  • Vask tyttebærene, sett de til side
  • Pisk egg og sukker hvitt i 5 minutter
  • Del vaniljestangen i to og ha frøene i blandingen
  • Tilsett deretter Hverdagsolje og hvetemel, fortsett å blande
  • Ha så i Balsamico med tranebær, hakkede pekannøtter og tyttebær. Bland forsiktig
  • Ha deigen i en form på 26 cm og stek den i 45minutter
  • Før servering; ringle 1 ss Høstolje over hver kakebit

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 175 grader
  • Vask tyttebærene, sett de til side
  • Pisk egg og sukker hvitt i 5 minutter
  • Del vaniljestangen i to og ha frøene i blandingen
  • Tilsett deretter Hverdagsolje og hvetemel, fortsett å blande
  • Ha så i Balsamico med tranebær, hakkede pekannøtter og tyttebær. Bland forsiktig
  • Ha deigen i en form på 26 cm og stek den i 45minutter
  • Før servering; ringle 1 ss Høstolje over hver kakebit