Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok
Tilberedning
Skjær av den nederste delen av aspargesstammen (ca. 1 cm). Skrell aspargesene lett. Skjær reddikene i skiver
Ha 2 ts olivenolje i en panne og brun aspargesene i 6-7 minutter. De skal være møre
Legg 5 aspargeser på 4 tallerkener og kjøl de ned
Plasser en burrata på hver aspargesseng. Ringle over olivenolje (ca. 2 ts). Smak til med Espelette chilipulver og havsalt. Dekorer med noen reddikskiver
Skjær av den nederste delen av aspargesstammen (ca. 1 cm). Skrell aspargesene lett. Skjær reddikene i skiver
Ha 2 ts olivenolje i en panne og brun aspargesene i 6-7 minutter. De skal være møre
Legg 5 aspargeser på 4 tallerkener og kjøl de ned
Plasser en burrata på hver aspargesseng. Ringle over olivenolje (ca. 2 ts). Smak til med Espelette chilipulver og havsalt. Dekorer med noen reddikskiver