Frisk rett fra våre venner i Frankrike. Passer både som forrett og til sommertapasen
Frisk rett fra våre venner i Frankrike. Passer både som forrett og til sommertapasen
Heritage Urtepreget olivenolje
røkt paprikapulver
Espelette Chilipulver AOP
Havsalt fra Camargue
burrata
grønne asparges
rosa reddiker
Skjær av den nederste delen av aspargesstammen (ca. 1 cm). Skrell aspargesene lett. Skjær reddikene i skiver
Ha 2 ts olivenolje i en panne og brun aspargesene i 6-7 minutter. De skal være møre
Legg 5 aspargeser på 4 tallerkener og kjøl de ned
Plasser en burrata på hver aspargesseng. Ringle over olivenolje (ca. 2 ts). Smak til med Espelette chilipulver og havsalt. Dekorer med noen reddikskiver
Tilberedning
Skjær av den nederste delen av aspargesstammen (ca. 1 cm). Skrell aspargesene lett. Skjær reddikene i skiver
Ha 2 ts olivenolje i en panne og brun aspargesene i 6-7 minutter. De skal være møre
Legg 5 aspargeser på 4 tallerkener og kjøl de ned
Plasser en burrata på hver aspargesseng. Ringle over olivenolje (ca. 2 ts). Smak til med Espelette chilipulver og havsalt. Dekorer med noen reddikskiver
ingredienser
Heritage Urtepreget olivenolje
røkt paprikapulver
Espelette Chilipulver AOP
Havsalt fra Camargue
burrata
grønne asparges
rosa reddiker