Sett ett høstlig preg på pannekakene med kantareller og Balsamico med tranebær
Sett ett høstlig preg på pannekakene med kantareller og Balsamico med tranebær
PANNEKAKERØRE
melk
frokostegg
sukker
hvetemel
Hverdagsolje
salt
nykvernet Hvitt pepper
MARINERTE KANTARELLER
Hverdagsolje
kantareller
Olivenolje med hvitløk eller Intens olivenolje
Balsamico med tranebær
Havsalt fra Camargue
nykvernet Sort pepper
MOZZARELLA
Høstolje eller Intens olivenolje
fersk oregano
mozzarella (1 pr person)
Høstolje eller Intens olivenolje
Balsamico med tranebær
Urtesalt til salat & pasta
nykvernet sort pepper
feldsalat
Bland eggene og sukkeret sammen i en bolle
Tilsett deretter hvetemel, olivenolje, salt, hvitt pepper og melken til slutt
Bland om og la røren hvile i kjøleskapet fra 4-5 timer og opp til 1 døgn
Ha Hverdagsolje i en stekepanne på middels varme
Del kantarellene i to og stek dem forsiktig i 2-3 minutter
Ha dem i en bolle og bland dem med Olivenolje med hvitløk og Balsamico med tranebær
Smak til med havsalt og pepper
Ha soppene i kjøleskapet og la de marinere i minst 2-3 timer, og opp til 1 døgn
Kjør oreganoen glatt sammen med den intense olivenoljen i 45 sekunder. Sil og sett til side
Ha dressingen over mozzarellaen når du anretter pannekakene
Bland sammen olivenolje, Balsamico med tranebær, Urtesalt og pepper
Ha dressingen over feldsalaten
Stek pannekakene i en varm stekepanne med litt Hverdagsolje
Ha pannekaken over på en tallerken, ha en neve feldsalat i midten, deretter 1 ss av den marinerte soppen og plasér mozzarellaen over soppen
Ha 1 ss av mozzarella-dressingen over mozzarellaen
Smak til med sort pepper og 1-2 klyper havsalt og server med en gang
Tilberedning
Bland eggene og sukkeret sammen i en bolle
Tilsett deretter hvetemel, olivenolje, salt, hvitt pepper og melken til slutt
Bland om og la røren hvile i kjøleskapet fra 4-5 timer og opp til 1 døgn
Ha Hverdagsolje i en stekepanne på middels varme
Del kantarellene i to og stek dem forsiktig i 2-3 minutter
Ha dem i en bolle og bland dem med Olivenolje med hvitløk og Balsamico med tranebær
Smak til med havsalt og pepper
Ha soppene i kjøleskapet og la de marinere i minst 2-3 timer, og opp til 1 døgn
Kjør oreganoen glatt sammen med den intense olivenoljen i 45 sekunder. Sil og sett til side
Ha dressingen over mozzarellaen når du anretter pannekakene
Bland sammen olivenolje, Balsamico med tranebær, Urtesalt og pepper
Ha dressingen over feldsalaten
Stek pannekakene i en varm stekepanne med litt Hverdagsolje
Ha pannekaken over på en tallerken, ha en neve feldsalat i midten, deretter 1 ss av den marinerte soppen og plasér mozzarellaen over soppen
Ha 1 ss av mozzarella-dressingen over mozzarellaen
Smak til med sort pepper og 1-2 klyper havsalt og server med en gang
ingredienser
PANNEKAKERØRE
melk
frokostegg
sukker
hvetemel
Hverdagsolje
salt
nykvernet Hvitt pepper
MARINERTE KANTARELLER
Hverdagsolje
kantareller
Olivenolje med hvitløk eller Intens olivenolje
Balsamico med tranebær
Havsalt fra Camargue
nykvernet Sort pepper
MOZZARELLA
Høstolje eller Intens olivenolje
fersk oregano
mozzarella (1 pr person)
Høstolje eller Intens olivenolje
Balsamico med tranebær
Urtesalt til salat & pasta
nykvernet sort pepper
feldsalat
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 399
kr 179
kr 699
kr 119
kr 109
kr 179
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 399
kr 179
kr 699
kr 119
kr 109
kr 179