Inspirasjonen til denne salaten med hvite bønner, Coppa di Parma og hvit fisk er hentet fra den sørlige delen av Koriska.
Inspirasjonen til denne salaten med hvite bønner, Coppa di Parma og hvit fisk er hentet fra den sørlige delen av Koriska.
Kok opp lettsaltet vann, og la fisken trekke i 10 minuter. Når fisken er ferdig, legg den over på tørkepapir.
Finhakk løk og hvitløk, del Coppa di Parma i store biter.
Bland sammen hvite bønner, løk, hvitløk, Coppa di Parma og smuldret hvit fisk i en salatbolle.
Lag en vinaigrette med olivenolje, eddik og timian. Smak til med havsalt fra Camargue og nykvernet sort pepper.
Hel dressingen over salaten og bland forsiktig. Smak til med havsalt og nykvernet sort pepper.
Tilberedning
Kok opp lettsaltet vann, og la fisken trekke i 10 minuter. Når fisken er ferdig, legg den over på tørkepapir.
Finhakk løk og hvitløk, del Coppa di Parma i store biter.
Bland sammen hvite bønner, løk, hvitløk, Coppa di Parma og smuldret hvit fisk i en salatbolle.
Lag en vinaigrette med olivenolje, eddik og timian. Smak til med havsalt fra Camargue og nykvernet sort pepper.
Hel dressingen over salaten og bland forsiktig. Smak til med havsalt og nykvernet sort pepper.
ingredienser
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften: