SALT PANNEKAKE MED MOZZARELLA OG KANTARELLER

Sett ett høstlig preg på pannekakene med kantareller og Balsamico med tranebær
Salt pannekake
Forberedelsestid 1 %s t
4 %s t
Total tid 5 %s t
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Lunsj, Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

PANNEKAKERØRE

  • Bland eggene og sukkeret sammen i en bolle
  • Tilsett deretter hvetemel, olivenolje, salt, hvitt pepper og melken til slutt
  • Bland om og la røren hvile i kjøleskapet fra 4-5 timer og opp til 1 døgn

MARINERTE KANTARELLER

  • Ha Hverdagsolje i en stekepanne på middels varme
  • Del kantarellene i to og stek dem forsiktig i 2-3 minutter
  • Ha dem i en bolle og bland dem med Olivenolje med hvitløk og Balsamico med tranebær
  • Smak til med havsalt og pepper
  • Ha soppene i kjøleskapet og la de marinere i minst 2-3 timer, og opp til 1 døgn

MOZZARELLA

  • Kjør oreganoen glatt sammen med den intense olivenoljen i 45 sekunder. Sil og sett til side
  • Ha dressingen over mozzarellaen når du anretter pannekakene

SALAT

  • Bland sammen olivenolje, Balsamico med tranebær, Urtesalt og pepper
  • Ha dressingen over feldsalaten

ANRETNING

  • Stek pannekakene i en varm stekepanne med litt Hverdagsolje
  • Ha pannekaken over på en tallerken, ha en neve feldsalat i midten, deretter 1 ss av den marinerte soppen og plasér mozzarellaen over soppen
  • Ha 1 ss av mozzarella-dressingen over mozzarellaen
  • Smak til med sort pepper og 1-2 klyper havsalt og server med en gang
    Salt pannekake
Olivier Pean

Tilberedning
 

PANNEKAKERØRE

  • Bland eggene og sukkeret sammen i en bolle
  • Tilsett deretter hvetemel, olivenolje, salt, hvitt pepper og melken til slutt
  • Bland om og la røren hvile i kjøleskapet fra 4-5 timer og opp til 1 døgn

MARINERTE KANTARELLER

  • Ha Hverdagsolje i en stekepanne på middels varme
  • Del kantarellene i to og stek dem forsiktig i 2-3 minutter
  • Ha dem i en bolle og bland dem med Olivenolje med hvitløk og Balsamico med tranebær
  • Smak til med havsalt og pepper
  • Ha soppene i kjøleskapet og la de marinere i minst 2-3 timer, og opp til 1 døgn

MOZZARELLA

  • Kjør oreganoen glatt sammen med den intense olivenoljen i 45 sekunder. Sil og sett til side
  • Ha dressingen over mozzarellaen når du anretter pannekakene

SALAT

  • Bland sammen olivenolje, Balsamico med tranebær, Urtesalt og pepper
  • Ha dressingen over feldsalaten

ANRETNING

  • Stek pannekakene i en varm stekepanne med litt Hverdagsolje
  • Ha pannekaken over på en tallerken, ha en neve feldsalat i midten, deretter 1 ss av den marinerte soppen og plasér mozzarellaen over soppen
  • Ha 1 ss av mozzarella-dressingen over mozzarellaen
  • Smak til med sort pepper og 1-2 klyper havsalt og server med en gang
    Salt pannekake
Olivier Pean