Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
Salt pannekake

SALT PANNEKAKE MED MOZZARELLA OG KANTARELLER

Olivier Pean
Sett ett høstlig preg på pannekakene med kantareller og Balsamico med tranebær
Ingen rating
Forberedelsestid 1 %s t
4 %s t
Total tid 5 %s t
Hva lager du Lunsj, Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

PANNEKAKERØRE

  • Bland eggene og sukkeret sammen i en bolle
  • Tilsett deretter hvetemel, olivenolje, salt, hvitt pepper og melken til slutt
  • Bland om og la røren hvile i kjøleskapet fra 4-5 timer og opp til 1 døgn

MARINERTE KANTARELLER

  • Ha Hverdagsolje i en stekepanne på middels varme
  • Del kantarellene i to og stek dem forsiktig i 2-3 minutter
  • Ha dem i en bolle og bland dem med Olivenolje med hvitløk og Balsamico med tranebær
  • Smak til med havsalt og pepper
  • Ha soppene i kjøleskapet og la de marinere i minst 2-3 timer, og opp til 1 døgn

MOZZARELLA

  • Kjør oreganoen glatt sammen med den intense olivenoljen i 45 sekunder. Sil og sett til side
  • Ha dressingen over mozzarellaen når du anretter pannekakene

SALAT

  • Bland sammen olivenolje, Balsamico med tranebær, Urtesalt og pepper
  • Ha dressingen over feldsalaten

ANRETNING

  • Stek pannekakene i en varm stekepanne med litt Hverdagsolje
  • Ha pannekaken over på en tallerken, ha en neve feldsalat i midten, deretter 1 ss av den marinerte soppen og plasér mozzarellaen over soppen
  • Ha 1 ss av mozzarella-dressingen over mozzarellaen
  • Smak til med sort pepper og 1-2 klyper havsalt og server med en gang
    Salt pannekake
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

Salt pannekake

SALT PANNEKAKE MED MOZZARELLA OG KANTARELLER

Olivier Pean
Sett ett høstlig preg på pannekakene med kantareller og Balsamico med tranebær
Ingen rating
Forberedelsestid 1 %s t
4 %s t
Total tid 5 %s t
Hva lager du Lunsj, Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

PANNEKAKERØRE

  • Bland eggene og sukkeret sammen i en bolle
  • Tilsett deretter hvetemel, olivenolje, salt, hvitt pepper og melken til slutt
  • Bland om og la røren hvile i kjøleskapet fra 4-5 timer og opp til 1 døgn

MARINERTE KANTARELLER

  • Ha Hverdagsolje i en stekepanne på middels varme
  • Del kantarellene i to og stek dem forsiktig i 2-3 minutter
  • Ha dem i en bolle og bland dem med Olivenolje med hvitløk og Balsamico med tranebær
  • Smak til med havsalt og pepper
  • Ha soppene i kjøleskapet og la de marinere i minst 2-3 timer, og opp til 1 døgn

MOZZARELLA

  • Kjør oreganoen glatt sammen med den intense olivenoljen i 45 sekunder. Sil og sett til side
  • Ha dressingen over mozzarellaen når du anretter pannekakene

SALAT

  • Bland sammen olivenolje, Balsamico med tranebær, Urtesalt og pepper
  • Ha dressingen over feldsalaten

ANRETNING

  • Stek pannekakene i en varm stekepanne med litt Hverdagsolje
  • Ha pannekaken over på en tallerken, ha en neve feldsalat i midten, deretter 1 ss av den marinerte soppen og plasér mozzarellaen over soppen
  • Ha 1 ss av mozzarella-dressingen over mozzarellaen
  • Smak til med sort pepper og 1-2 klyper havsalt og server med en gang
    Salt pannekake
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!