Perfekt til snacks, delemat eller som en appetittvekker servert med deilig brød, salte kjeks parmesan og grønnsaker. Oppskrift utviklet av Aicha Bouhlou.
Perfekt til snacks, delemat eller som en appetittvekker servert med deilig brød, salte kjeks parmesan og grønnsaker. Oppskrift utviklet av Aicha Bouhlou.
balansert til intens olivenolje
økologiske cherrytomater med olivenolje
revet parmesan
Vellagret balsamico IGP
Leccino oliven uten sten
persille
godt brød eller salte kjeks
grønnsaker etter ønske
Hell ønsket mengde olivenolje i en skål som egner seg for dipping.
Smak til med Vellagret balsamico IGP og bland sammen.
Finhakk økologiske cherrytomater med olivenolje, Leccino oliven uten sten og persille. Rør inn i dippen sammen med finrevet parmesan.
Skjær opp godt brød, parmesan, grønnsaker etter ønske og server!
Tilberedning
Hell ønsket mengde olivenolje i en skål som egner seg for dipping.
Smak til med Vellagret balsamico IGP og bland sammen.
Finhakk økologiske cherrytomater med olivenolje, Leccino oliven uten sten og persille. Rør inn i dippen sammen med finrevet parmesan.
Skjær opp godt brød, parmesan, grønnsaker etter ønske og server!
ingredienser
balansert til intens olivenolje
økologiske cherrytomater med olivenolje
revet parmesan
Vellagret balsamico IGP
Leccino oliven uten sten
persille
godt brød eller salte kjeks
grønnsaker etter ønske
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 449
kr 139
kr 139
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 449
kr 139
kr 139