LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

UIMOTSTÅELIG OLIVENOLJEDIPP

Perfekt til snacks, delemat eller som en appetittvekker servert med deilig brød, salte kjeks parmesan og grønnsaker. Oppskrift utviklet av Aicha Bouhlou.

Totaltid: 15 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Apéritif, Olivenlunden 1830 x Aicha Bouhlou
Enkel
4

Porsjoner

Perfekt til snacks, delemat eller som en appetittvekker servert med deilig brød, salte kjeks parmesan og grønnsaker. Oppskrift utviklet av Aicha Bouhlou.

balansert til intens olivenolje

økologiske cherrytomater med olivenolje

revet parmesan

Vellagret balsamico IGP

Leccino oliven uten sten

persille

godt brød eller salte kjeks

grønnsaker etter ønske

1. 

Hell ønsket mengde olivenolje i en skål som egner seg for dipping.


2. 

Smak til med Vellagret balsamico IGP og bland sammen.


3. 

Finhakk økologiske cherrytomater med olivenolje, Leccino oliven uten sten og persille. Rør inn i dippen sammen med finrevet parmesan.


4. 

Skjær opp godt brød, parmesan, grønnsaker etter ønske og server!


Tilberedning

1. 

Hell ønsket mengde olivenolje i en skål som egner seg for dipping.


2. 

Smak til med Vellagret balsamico IGP og bland sammen.


3. 

Finhakk økologiske cherrytomater med olivenolje, Leccino oliven uten sten og persille. Rør inn i dippen sammen med finrevet parmesan.


4. 

Skjær opp godt brød, parmesan, grønnsaker etter ønske og server!


ingredienser

balansert til intens olivenolje

økologiske cherrytomater med olivenolje

revet parmesan

Vellagret balsamico IGP

Leccino oliven uten sten

persille

godt brød eller salte kjeks

grønnsaker etter ønske

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer