Ha mel, salt og tørrgjær i bakebollen. Tilsett Olivenolje og halvparten av vannet. Start å elte deigen sammen på lav hastighet
Når deigen er samlet, tilsettes resten av vannet i en sakte stråle. Elte deigen videre i 8 minutter til ved litt høyere hastighet
Tilsett de hakkede urtene, og elte videre i 1 minutt til urtene er jevnt fordelt i deigen. Deigen skal være elastisk og ikke henge fast i bakebollen
Ha litt Olivenolje i en stor bakebolle og tipp deigen over i denne. Dekk til med plastfolie og la den heve til dobbel størrelse - ca en time
Dryss litt semulegryn utover benken. Tipp deigen ut, og del i to
Legg hver deig på hvert sitt stekebrett kledd med bakepapir. Spre deigen utover til en flat oval. Bruk en pizzakutter eller skarp kniv til å lage to kutt diagonalt nedover midten, stopp 2 cm fra hver ende. Lag så 5-6 kutt på hver side, som et blad. Strekk deigen litt ut i alle kanter
Dekk til med plastfolie og sett til etterheving i 20 minutter. Forvarm ovnen til 220 grader
Pensle eller drypp ekstra Olivenolje over deigen. Dryss litt tørket oregano på toppen. Stek ett brød av gangen i 15 - 20 minutter
Pensle med mer Olivenolje og dryss over litt Havsalt mens brødene fortsatt er varme