Smaksrike sablés til aperitivo før middag – perfekt start kvelden
Smaksrike sablés til aperitivo før middag – perfekt start kvelden
hvetemel
romtemperert smør
Juleolje*
kremfløte
Parmesankrem med trøffel
mascarpone
finrevet vellagret Parmigiano Reggiano
finmalte mandler
Sorte Lucques oliven med trøffel
Ristede mandler med trøffel
Kok gulbeten og rødbetene i 30-40 minutter i to ulike kasseroller
Skrell pæren og del den i biter, kutt osten i små terninger, skrell betene og del de i båter
Lag dressingen ved å blande sammen balansert/intens olivenolje og Vellagret balsamico 12 år. Smak til med Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper
Dryss over spirer og ostebitene
Kvern litt pepper over salaten før servering
Tilberedning
Kok gulbeten og rødbetene i 30-40 minutter i to ulike kasseroller
Skrell pæren og del den i biter, kutt osten i små terninger, skrell betene og del de i båter
Lag dressingen ved å blande sammen balansert/intens olivenolje og Vellagret balsamico 12 år. Smak til med Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper
Dryss over spirer og ostebitene
Kvern litt pepper over salaten før servering
ingredienser
hvetemel
romtemperert smør
Juleolje*
kremfløte
Parmesankrem med trøffel
mascarpone
finrevet vellagret Parmigiano Reggiano
finmalte mandler
Sorte Lucques oliven med trøffel
Ristede mandler med trøffel