Min profil

LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SABLÉS MED OLIVEN, PARMESAN OG TRØFFEL

Smaksrike sablés til aperitivo før middag – perfekt start kvelden

Koketid Jeg har all tid i verden
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Apéritif
Enkel
4

Porsjoner

Smaksrike sablés til aperitivo før middag – perfekt start kvelden

2 g

hvetemel

1 ss

romtemperert smør

1 boks

Juleolje*

50

kremfløte

Parmesankrem med trøffel

2

mascarpone

finrevet vellagret Parmigiano Reggiano

finmalte mandler

Sorte Lucques oliven med trøffel

Ristede mandler med trøffel

1. 

Kok gulbeten og rødbetene i 30-40 minutter i to ulike kasseroller


2. 

Skrell pæren og del den i biter, kutt osten i små terninger, skrell betene og del de i båter


3. 

Lag dressingen ved å blande sammen balansert/intens olivenolje og Vellagret balsamico 12 år. Smak til med Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper


4. 

Dryss over spirer og ostebitene


5. 

Kvern litt pepper over salaten før servering


Tilberedning

1. 

Kok gulbeten og rødbetene i 30-40 minutter i to ulike kasseroller


2. 

Skrell pæren og del den i biter, kutt osten i små terninger, skrell betene og del de i båter


3. 

Lag dressingen ved å blande sammen balansert/intens olivenolje og Vellagret balsamico 12 år. Smak til med Urtesalt til salat og pasta og nykvernet pepper


4. 

Dryss over spirer og ostebitene


5. 

Kvern litt pepper over salaten før servering


ingredienser

2 g

hvetemel

1 ss

romtemperert smør

1 boks

Juleolje*

50

kremfløte

Parmesankrem med trøffel

2

mascarpone

finrevet vellagret Parmigiano Reggiano

finmalte mandler

Sorte Lucques oliven med trøffel

Ristede mandler med trøffel

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer