Nydelige kjeks med sjokoladekrem med kakao og hasselnøtt. Nytes sammen med en kopp kaffe eller te.
Nydelige kjeks med sjokoladekrem med kakao og hasselnøtt. Nytes sammen med en kopp kaffe eller te.
Økologisk sjokoladekrem m/kakao og hasselnøtt
smør
melis
egg
eggehvite
hvetemel
Miks sammen romtemperert smør og melis
Tilsett egg og miks til du får en jevn røre
Bland deretter inn hvetemel, og kna for hånd til du får en fast deig
Kjevl deigen til en sirkel på bakepapir, og avkjøl i kjøleskap i 1 time
Ta deigen ut av kjøleskapet og skjær ut flate sirkler. Deretter lager du et lite rundt hull i halvparten av sirklene som du har skjært ut
Stek i ovnen på 175 grader i 12 minutter, følg godt med underveis så de ikke blir overstekt
Avkjøl på rist før du smører sjokoladekrem på de flate runde kjeksene, og legger en kjeks med hull over
Tilberedning
Miks sammen romtemperert smør og melis
Tilsett egg og miks til du får en jevn røre
Bland deretter inn hvetemel, og kna for hånd til du får en fast deig
Kjevl deigen til en sirkel på bakepapir, og avkjøl i kjøleskap i 1 time
Ta deigen ut av kjøleskapet og skjær ut flate sirkler. Deretter lager du et lite rundt hull i halvparten av sirklene som du har skjært ut
Stek i ovnen på 175 grader i 12 minutter, følg godt med underveis så de ikke blir overstekt
Avkjøl på rist før du smører sjokoladekrem på de flate runde kjeksene, og legger en kjeks med hull over
ingredienser
Økologisk sjokoladekrem m/kakao og hasselnøtt
smør
melis
egg
eggehvite
hvetemel
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften: