Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
olivenlunden oppskrifter bakst Kjeks med sjokoladekrem

KJEKS MED SJOKOLADEKREM

Nydelige kjeks med sjokoladekrem med kakao og hasselnøtt. Nytes sammen med en kopp kaffe eller te.
Ingen rating
Koketid 2 %s t 15 minutter
Total tid 2 %s t 15 minutter
Hva lager du Bakst
Porsjoner 4

Ingredienser
  

Instruksjoner
 

  • Miks sammen romtemperert smør og melis
  • Tilsett egg og miks til du får en jevn røre
  • Bland deretter inn hvetemel, og kna for hånd til du får en fast deig
  • Kjevl deigen til en sirkel på bakepapir, og avkjøl i kjøleskap i 1 time
  • Ta deigen ut av kjøleskapet og skjær ut flate sirkler. Deretter lager du et lite rundt hull i halvparten av sirklene som du har skjært ut
  • Stek i ovnen på 175 grader i 12 minutter, følg godt med underveis så de ikke blir overstekt
  • Avkjøl på rist før du smører sjokoladekrem på de flate runde kjeksene, og legger en kjeks med hull over

Bon appétit!

    Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

    olivenlunden oppskrifter bakst Kjeks med sjokoladekrem

    KJEKS MED SJOKOLADEKREM

    Nydelige kjeks med sjokoladekrem med kakao og hasselnøtt. Nytes sammen med en kopp kaffe eller te.
    Ingen rating
    Koketid 2 %s t 15 minutter
    Total tid 2 %s t 15 minutter
    Hva lager du Bakst
    Porsjoner 4

    Ingredienser
      

    Instruksjoner
     

    • Miks sammen romtemperert smør og melis
    • Tilsett egg og miks til du får en jevn røre
    • Bland deretter inn hvetemel, og kna for hånd til du får en fast deig
    • Kjevl deigen til en sirkel på bakepapir, og avkjøl i kjøleskap i 1 time
    • Ta deigen ut av kjøleskapet og skjær ut flate sirkler. Deretter lager du et lite rundt hull i halvparten av sirklene som du har skjært ut
    • Stek i ovnen på 175 grader i 12 minutter, følg godt med underveis så de ikke blir overstekt
    • Avkjøl på rist før du smører sjokoladekrem på de flate runde kjeksene, og legger en kjeks med hull over

    Bon appétit!

      Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!