En smakfull gulrotsuppe med smak av chili, honning og ingefær. Server gjerne sammen med pannestekt brød!
En smakfull gulrotsuppe med smak av chili, honning og ingefær. Server gjerne sammen med pannestekt brød!
Kutt løk og hvitløk i passende biter. Fres dem til de er blanke i en kasserolle med Hverdagsolje.
Tilsett grovkuttede gulrøtter og fres 5 minutter til. Ha i spisskummen.
Hell grønnsakskraft over gulrotblandingen og la det småkoke til gulrøttene er møre.
Kjør suppen glatt med stavmikser.
Ha suppen over i suppeskåler og ringle ca. 1 ts Chiliolje og 1 ts Honning- og ingefærbalsamico over hver tallerken før servering.
Smak til med Havsalt fra Camargue.
Tilberedning
Kutt løk og hvitløk i passende biter. Fres dem til de er blanke i en kasserolle med Hverdagsolje.
Tilsett grovkuttede gulrøtter og fres 5 minutter til. Ha i spisskummen.
Hell grønnsakskraft over gulrotblandingen og la det småkoke til gulrøttene er møre.
Kjør suppen glatt med stavmikser.
Ha suppen over i suppeskåler og ringle ca. 1 ts Chiliolje og 1 ts Honning- og ingefærbalsamico over hver tallerken før servering.
Smak til med Havsalt fra Camargue.
ingredienser