JAPANSK FISKESUPPE

Sunn og god fiskesuppe med torsk. Balsamico med sitron, ingefær og vårløk er blant ingrediensene som er med på å smaksette denne rike suppen
header asiatisk
Forberedelsestid 30 minutter
Total tid 30 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Lunsj, Middag, Suppe

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forbered alle ingredienser til kraften
  • Kok opp kraft
  • Kok nudlene som anvist på pakken
  • Skjær fisken i skiver
  • Stek fisken lett på hver side med Hverdagsolje
  • Riv gulrot, skrell og lag filet av grapefrukt, kutt vårløk i biter og grønnkål fint, fjern timianbladene fra stilken
  • Legg nudlene i en skål, ha i grønnsakene og fisken, hell over rykende varm buljong og topp med timianbladene, ringle over 1 liten ss Balsamico med sitron og litt Olivenolje med sitron
    asiatisk torsk

*Balsamico med sitron kan erstattes med Balsamico med grapefrukt

    **Olivenolje med sitron kan erstattes med en intens olivenolje

      Olivier Pean

      Tilberedning
       

      • Forbered alle ingredienser til kraften
      • Kok opp kraft
      • Kok nudlene som anvist på pakken
      • Skjær fisken i skiver
      • Stek fisken lett på hver side med Hverdagsolje
      • Riv gulrot, skrell og lag filet av grapefrukt, kutt vårløk i biter og grønnkål fint, fjern timianbladene fra stilken
      • Legg nudlene i en skål, ha i grønnsakene og fisken, hell over rykende varm buljong og topp med timianbladene, ringle over 1 liten ss Balsamico med sitron og litt Olivenolje med sitron
        asiatisk torsk

      *Balsamico med sitron kan erstattes med Balsamico med grapefrukt

        **Olivenolje med sitron kan erstattes med en intens olivenolje

          Olivier Pean
          Loading...