Suppe er perfekt på kjølige dager! Her har Chef Olivier laget en smaksrik suppe med søtpotet og balsamico. Nydelig til både lunsj og middag!
Suppe er perfekt på kjølige dager! Her har Chef Olivier laget en smaksrik suppe med søtpotet og balsamico. Nydelig til både lunsj og middag!
appelsiner
Blodappelsinbalsamico*
søtpoteter
gulrøtter
gul løk
fedd hvitløk
Hverdagsolje
grønnsakskraft
appelsinjus
kokosmelk
spisskummen
Intens olivenolje eller Chiliolje
Nykvernet Timut-pepper
Havsalt fra Camargue
Skrell appelsinene og lag fileter av dem
Mariner appelsinfiletene med 1 ss Balsamico med blodappelsin i en bolle. Ha på lokk og sett til side
Skjær søtpotet og gulrøtter i små biter, og gul løk i terninger
Ha Hverdagsolje i en kasserolle med høy kant og fres løken på medium varme til den er blank
Tilsett hvitløk og spisskummen og fortsett å steke i 2-3 minutter til
Ha søtpotet og gulrøtter i kasserollen og fortsett å steke i 3-4 minutter til
Tilsett deretter grønnsakskraft, appelsinjus og kokosmelk. La det hele småkoke i 10 minutter før du kjører suppen glatt med en stavmikser
Varm opp suppen igjen hvis nødvendig
Ha en liten spiseskje marinert appelsin i hver suppeskål, hell suppen over og server
Ringle over Intens olivenolje eller Olivenolje med chili, og smak til med nykvernet sort pepper og en liten klype Havsalt fra Camargue
Tilberedning
Skrell appelsinene og lag fileter av dem
Mariner appelsinfiletene med 1 ss Balsamico med blodappelsin i en bolle. Ha på lokk og sett til side
Skjær søtpotet og gulrøtter i små biter, og gul løk i terninger
Ha Hverdagsolje i en kasserolle med høy kant og fres løken på medium varme til den er blank
Tilsett hvitløk og spisskummen og fortsett å steke i 2-3 minutter til
Ha søtpotet og gulrøtter i kasserollen og fortsett å steke i 3-4 minutter til
Tilsett deretter grønnsakskraft, appelsinjus og kokosmelk. La det hele småkoke i 10 minutter før du kjører suppen glatt med en stavmikser
Varm opp suppen igjen hvis nødvendig
Ha en liten spiseskje marinert appelsin i hver suppeskål, hell suppen over og server
Ringle over Intens olivenolje eller Olivenolje med chili, og smak til med nykvernet sort pepper og en liten klype Havsalt fra Camargue
ingredienser
appelsiner
Blodappelsinbalsamico*
søtpoteter
gulrøtter
gul løk
fedd hvitløk
Hverdagsolje
grønnsakskraft
appelsinjus
kokosmelk
spisskummen
Intens olivenolje eller Chiliolje
Nykvernet Timut-pepper
Havsalt fra Camargue