Min profil

SWEET POTATO SOUP WITH ORANGE

SØTPOTETSUPPE MED APPELSIN

Olivier Pean
Suppe er perfekt på kjølige dager! Her har Chef Olivier laget en smaksrik suppe med søtpotet og balsamico. Nydelig til både lunsj og middag!
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 20 minutter
Total tid 40 minutter
Hva lager du Lunsj, Middag, Suppe
Porsjoner 4 porsjoner

Ingredienser
  

*Balsamico med blodappelsin kan erstattes med Balsamico med sitron eller Hvit balsamico

    Instruksjoner
     

    • Skrell appelsinene og lag fileter av dem
    • Mariner appelsinfiletene med 1 ss Balsamico med blodappelsin i en bolle. Ha på lokk og sett til side
    • Skjær søtpotet og gulrøtter i små biter, og gul løk i terninger
    • Ha Hverdagsolje i en kasserolle med høy kant og fres løken på medium varme til den er blank
    • Tilsett hvitløk og spisskummen og fortsett å steke i 2-3 minutter til
    • Ha søtpotet og gulrøtter i kasserollen og fortsett å steke i 3-4 minutter til
    • Tilsett deretter grønnsakskraft, appelsinjus og kokosmelk. La det hele småkoke i 10 minutter før du kjører suppen glatt med en stavmikser
    • Varm opp suppen igjen hvis nødvendig
    • Ha en liten spiseskje marinert appelsin i hver suppeskål, hell suppen over og server
    • Ringle over Intens olivenolje eller Olivenolje med chili, og smak til med nykvernet sort pepper og en liten klype Havsalt fra Camargue
      SWEET POTATO SOUP WITH ORANGE
    Tid Under 1 time
    Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

    SWEET POTATO SOUP WITH ORANGE

    SØTPOTETSUPPE MED APPELSIN

    Olivier Pean
    Suppe er perfekt på kjølige dager! Her har Chef Olivier laget en smaksrik suppe med søtpotet og balsamico. Nydelig til både lunsj og middag!
    Ingen rating
    Forberedelsestid 20 minutter
    Koketid 20 minutter
    Total tid 40 minutter
    Hva lager du Lunsj, Middag, Suppe
    Porsjoner 4 porsjoner

    Ingredienser
      

    *Balsamico med blodappelsin kan erstattes med Balsamico med sitron eller Hvit balsamico

      Instruksjoner
       

      • Skrell appelsinene og lag fileter av dem
      • Mariner appelsinfiletene med 1 ss Balsamico med blodappelsin i en bolle. Ha på lokk og sett til side
      • Skjær søtpotet og gulrøtter i små biter, og gul løk i terninger
      • Ha Hverdagsolje i en kasserolle med høy kant og fres løken på medium varme til den er blank
      • Tilsett hvitløk og spisskummen og fortsett å steke i 2-3 minutter til
      • Ha søtpotet og gulrøtter i kasserollen og fortsett å steke i 3-4 minutter til
      • Tilsett deretter grønnsakskraft, appelsinjus og kokosmelk. La det hele småkoke i 10 minutter før du kjører suppen glatt med en stavmikser
      • Varm opp suppen igjen hvis nødvendig
      • Ha en liten spiseskje marinert appelsin i hver suppeskål, hell suppen over og server
      • Ringle over Intens olivenolje eller Olivenolje med chili, og smak til med nykvernet sort pepper og en liten klype Havsalt fra Camargue
        SWEET POTATO SOUP WITH ORANGE
      Tid Under 1 time
      Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!