Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok
Tilberedning
Ta hummeren ut av fryseren en time før tilberedning.
Del hummerkjøttet i tynne skiver og anrett på et serveringsfat
Lag vinaigretten ved å blande sammen begge Balsamicoene og sitrusjusen. Smak til med Havsalt fra Camargue og Kampot pepper, og til slutt rører du inn Olivenolje med sitrus
Hell vinaigretten forsiktig over hummer-carpaccioen og dander med strimlet gressløk, grapefrukt- eller sitronfileter og Balsamicoperlermed sitron fra Menton.
Ta hummeren ut av fryseren en time før tilberedning.
Del hummerkjøttet i tynne skiver og anrett på et serveringsfat
Lag vinaigretten ved å blande sammen begge Balsamicoene og sitrusjusen. Smak til med Havsalt fra Camargue og Kampot pepper, og til slutt rører du inn Olivenolje med sitrus
Hell vinaigretten forsiktig over hummer-carpaccioen og dander med strimlet gressløk, grapefrukt- eller sitronfileter og Balsamicoperlermed sitron fra Menton.