Rask og lekker forrett med hummer
Rask og lekker forrett med hummer
hummer
Hvit balsamico
Balsamico med grapefrukt (kan erstattes med Balsamico med blodappelsin)
Olivenolje med sitrus
sitronsaft
grapefruktsaft
Havsalt fra Camargue
nykvernet Sort Kampot pepper
strimlet gressløk
fileter av sitron eller grapefrukt
Balsamicoperler med sitron fra Menton
Ta hummeren ut av fryseren en time før tilberedning.
Del hummerkjøttet i tynne skiver og anrett på et serveringsfat
Lag vinaigretten ved å blande sammen begge Balsamicoene og sitrusjusen. Smak til med Havsalt fra Camargue og Kampot pepper, og til slutt rører du inn Olivenolje med sitrus
Hell vinaigretten forsiktig over hummer-carpaccioen og dander med strimlet gressløk, grapefrukt- eller sitronfileter og Balsamicoperler med sitron fra Menton.
Tilberedning
Ta hummeren ut av fryseren en time før tilberedning.
Del hummerkjøttet i tynne skiver og anrett på et serveringsfat
Lag vinaigretten ved å blande sammen begge Balsamicoene og sitrusjusen. Smak til med Havsalt fra Camargue og Kampot pepper, og til slutt rører du inn Olivenolje med sitrus
Hell vinaigretten forsiktig over hummer-carpaccioen og dander med strimlet gressløk, grapefrukt- eller sitronfileter og Balsamicoperler med sitron fra Menton.
ingredienser
hummer
Hvit balsamico
Balsamico med grapefrukt (kan erstattes med Balsamico med blodappelsin)
Olivenolje med sitrus
sitronsaft
grapefruktsaft
Havsalt fra Camargue
nykvernet Sort Kampot pepper
strimlet gressløk
fileter av sitron eller grapefrukt
Balsamicoperler med sitron fra Menton
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 229
kr 109
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 229
kr 109