CARPACCIO AV HUMMER

Rask og lekker forrett med hummer
Recette carpaccio ©FQ BD x
Forberedelsestid 10 minutter
Total tid 10 minutter
Porsjoner 6 porsjoner
Hva lager du Forrett, Jul, Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Ta hummeren ut av fryseren en time før tilberedning.
  • Del hummerkjøttet i tynne skiver og anrett på et serveringsfat
  • Lag vinaigretten ved å blande sammen begge Balsamicoene og sitrusjusen. Smak til med Havsalt fra Camargue og Kampot pepper, og til slutt rører du inn Olivenolje med sitrus
  • Hell vinaigretten forsiktig over hummer-carpaccioen og dander med strimlet gressløk, grapefrukt- eller sitronfileter og Balsamicoperler med sitron fra Menton.
    Recette carpaccio ©FQ BD x

Tilberedning
 

  • Ta hummeren ut av fryseren en time før tilberedning.
  • Del hummerkjøttet i tynne skiver og anrett på et serveringsfat
  • Lag vinaigretten ved å blande sammen begge Balsamicoene og sitrusjusen. Smak til med Havsalt fra Camargue og Kampot pepper, og til slutt rører du inn Olivenolje med sitrus
  • Hell vinaigretten forsiktig over hummer-carpaccioen og dander med strimlet gressløk, grapefrukt- eller sitronfileter og Balsamicoperler med sitron fra Menton.
    Recette carpaccio ©FQ BD x
Loading...