klippfisk, utvannet
Hverdagsolje
kokefaste poteter
gule løk
Passata med tomat
rød paprika
grønn paprika
bladpersille
hvitløk
laurbærblad
Vellagret balsamicoeddik fra Modena IGP
hvitvin
Leccino oliven uten stein i olivenolje
Rødt Phu Quoc-pepper*
Chiliolje*
Forvarm ovnen til 180 grader.
Del klippfisk i passe størrelse, og bland sammen med ca 1-2 ss Hverdagsolje.
Skjær poteter, løk og paprika i skiver.
Ha litt Hverdagsolje i en gryte med høy kant.
Deretter ha lagvis i løk, potet, fisk, paprika, bladpersille, en del av laurbærbladet, en del av tomatpassataen, 1 ss vellagret balsamico og så videre.
Hell til slutt i hvitvin og resten av Hverdagsoljen.
Ha bacalao i midten av ovnen og stek i 2 til 2,5 timer
På slutten av steketiden tilsett Leccino oliven og smak til med nykvernet Rødt Phu Quoc-pepper eller Timut-pepper for mer sitrussmak.
Før servering, ringle over med Chiliolje.
Tilberedning
Forvarm ovnen til 180 grader.
Del klippfisk i passe størrelse, og bland sammen med ca 1-2 ss Hverdagsolje.
Skjær poteter, løk og paprika i skiver.
Ha litt Hverdagsolje i en gryte med høy kant.
Deretter ha lagvis i løk, potet, fisk, paprika, bladpersille, en del av laurbærbladet, en del av tomatpassataen, 1 ss vellagret balsamico og så videre.
Hell til slutt i hvitvin og resten av Hverdagsoljen.
Ha bacalao i midten av ovnen og stek i 2 til 2,5 timer
På slutten av steketiden tilsett Leccino oliven og smak til med nykvernet Rødt Phu Quoc-pepper eller Timut-pepper for mer sitrussmak.
Før servering, ringle over med Chiliolje.
ingredienser
klippfisk, utvannet
Hverdagsolje
kokefaste poteter
gule løk
Passata med tomat
rød paprika
grønn paprika
bladpersille
hvitløk
laurbærblad
Vellagret balsamicoeddik fra Modena IGP
hvitvin
Leccino oliven uten stein i olivenolje
Rødt Phu Quoc-pepper*
Chiliolje*