Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

BROKKOLISUPPE MED OLIVENOLJE MED HVIT TRØFFEL

Smaksrik og sunn suppe med brokkoli og trøffelsmak

Koketid Under 30 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Lunsj, Middag, Suppe
Enkel
4

Porsjoner

Smaksrik og sunn suppe med brokkoli og trøffelsmak

1 stk

sjalottløk

Trøffelsalt

7 dl

grønnsakskraft

1 dl

melk

1 stk

brokkoli

Olivenolje med hvit trøffel

1. 

Del gresskaret i terninger og finhakk løken


2. 

I en kasserolle: Varm en god klunk Olivenolje med sitrusfrukt og ha i gresskarterninger og finhakket løk. Surr i noen minutter


3. 

Tilsett melk og saften fra appelsinene. Gi det hele et oppkok og ha deretter i finrevet appelsinskall og en sjenerøs klype havsalt


4. 

La det småkoke i ca. 20 minutter, eller til gresskaret er mørt. Kjør glatt med en stavmikser og hold suppen lunken


5. 

Rens kamskjellene med en skarp kniv og klapp de forsiktig tørre med tørkepapir


6. 

Plasser kamskjellene på et fat og sett de i fryseren i ca. 10 minutter. Del hvert kamskjell i 3 skiver


7. 

Før servering:


8. 

Fordel suppen i 4 dype tallerkener, og dander forsiktig 3 skiver kamskjell over hver tallerken


9. 

Ringle over Olivenolje med sitrusfrukt og nykvernet sort pepper


Tilberedning

1. 

Del gresskaret i terninger og finhakk løken


2. 

I en kasserolle: Varm en god klunk Olivenolje med sitrusfrukt og ha i gresskarterninger og finhakket løk. Surr i noen minutter


3. 

Tilsett melk og saften fra appelsinene. Gi det hele et oppkok og ha deretter i finrevet appelsinskall og en sjenerøs klype havsalt


4. 

La det småkoke i ca. 20 minutter, eller til gresskaret er mørt. Kjør glatt med en stavmikser og hold suppen lunken


5. 

Rens kamskjellene med en skarp kniv og klapp de forsiktig tørre med tørkepapir


6. 

Plasser kamskjellene på et fat og sett de i fryseren i ca. 10 minutter. Del hvert kamskjell i 3 skiver


7. 

Før servering:


8. 

Fordel suppen i 4 dype tallerkener, og dander forsiktig 3 skiver kamskjell over hver tallerken


9. 

Ringle over Olivenolje med sitrusfrukt og nykvernet sort pepper


ingredienser

1 stk

sjalottløk

Trøffelsalt

7 dl

grønnsakskraft

1 dl

melk

1 stk

brokkoli

Olivenolje med hvit trøffel

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter