Smaksrik og sunn suppe med brokkoli og trøffelsmak
Smaksrik og sunn suppe med brokkoli og trøffelsmak
sjalottløk
Trøffelsalt
grønnsakskraft
melk
brokkoli
Olivenolje med hvit trøffel
Del gresskaret i terninger og finhakk løken
I en kasserolle: Varm en god klunk Olivenolje med sitrusfrukt og ha i gresskarterninger og finhakket løk. Surr i noen minutter
Tilsett melk og saften fra appelsinene. Gi det hele et oppkok og ha deretter i finrevet appelsinskall og en sjenerøs klype havsalt
La det småkoke i ca. 20 minutter, eller til gresskaret er mørt. Kjør glatt med en stavmikser og hold suppen lunken
Rens kamskjellene med en skarp kniv og klapp de forsiktig tørre med tørkepapir
Plasser kamskjellene på et fat og sett de i fryseren i ca. 10 minutter. Del hvert kamskjell i 3 skiver
Før servering:
Fordel suppen i 4 dype tallerkener, og dander forsiktig 3 skiver kamskjell over hver tallerken
Ringle over Olivenolje med sitrusfrukt og nykvernet sort pepper
Tilberedning
Del gresskaret i terninger og finhakk løken
I en kasserolle: Varm en god klunk Olivenolje med sitrusfrukt og ha i gresskarterninger og finhakket løk. Surr i noen minutter
Tilsett melk og saften fra appelsinene. Gi det hele et oppkok og ha deretter i finrevet appelsinskall og en sjenerøs klype havsalt
La det småkoke i ca. 20 minutter, eller til gresskaret er mørt. Kjør glatt med en stavmikser og hold suppen lunken
Rens kamskjellene med en skarp kniv og klapp de forsiktig tørre med tørkepapir
Plasser kamskjellene på et fat og sett de i fryseren i ca. 10 minutter. Del hvert kamskjell i 3 skiver
Før servering:
Fordel suppen i 4 dype tallerkener, og dander forsiktig 3 skiver kamskjell over hver tallerken
Ringle over Olivenolje med sitrusfrukt og nykvernet sort pepper
ingredienser
sjalottløk
Trøffelsalt
grønnsakskraft
melk
brokkoli
Olivenolje med hvit trøffel