SKREI LOINS MED SITRUS OG FENNIKEL
Frisk rett med skrei og sitrus. Nydelig til både lunsj og middag
Ingen rating
Hva lager du Middag
Porsjoner 4 porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
- Forvarm ovnen 220 grader
- Knus fennikelfrøene med en morter, og bland med Hvit balsamico
- Skrell sitrusfruktene og lag fileter med en skarp kniv
- Del sitrongress i to og knus litt
- Smak til fisken med nykvernet Timut pepper og Havsalt fra Camargue
- Ha de 4 skrei loinsene på et bakepapir, og ringle ca. 2 ts Hvit balsamico med fennikelsmak på hver fisk
- Anrett loinsene med grapefrukt og appelsin, og ha over sitrongress
- Lukk bakepapiret over fisken
- Stek fisken i cirka 15 minutter
- Ringle over Balansert olivenolje og server på varme tallerkener med ris som tilbehør
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
SKREI LOINS MED SITRUS OG FENNIKEL
Frisk rett med skrei og sitrus. Nydelig til både lunsj og middag
Ingen rating
Hva lager du Middag
Porsjoner 4 porsjoner
Ingredienser
Instruksjoner
- Forvarm ovnen 220 grader
- Knus fennikelfrøene med en morter, og bland med Hvit balsamico
- Skrell sitrusfruktene og lag fileter med en skarp kniv
- Del sitrongress i to og knus litt
- Smak til fisken med nykvernet Timut pepper og Havsalt fra Camargue
- Ha de 4 skrei loinsene på et bakepapir, og ringle ca. 2 ts Hvit balsamico med fennikelsmak på hver fisk
- Anrett loinsene med grapefrukt og appelsin, og ha over sitrongress
- Lukk bakepapiret over fisken
- Stek fisken i cirka 15 minutter
- Ringle over Balansert olivenolje og server på varme tallerkener med ris som tilbehør
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!