Min profil

GRILLET LAKS MARINERT I ØL OG BALSAMICO MED PERSILLE & HVITLØK

Olivier Pean
Smaksrik sommerrett på grillen
Ingen rating
Forberedelsestid 1 %s t 30 minutter
Koketid 8 minutter
Total tid 1 %s t 38 minutter
Hva lager du Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Lag marinade med øl, Olivenolje med hvitløk, sitronsaft, Balsamico med persille & hvitløk, hvitløk, ingefær, mynteblad, vårløk, og rikelig med nykvernet Sort pepper
  • Del fisken i porsjonsstørrelse, og ha marinaden over laksen. Sett til side kjølig i 1 time
  • Ta laksen ut av marinaden og reduser marinaden til halvparten
  • Pensle laksen veldig lett med Hverdagsolje
  • Legg laksen på grillen og pensle med marinadereduksjonen
  • Snu laksen etter 4 minutter og pensle på nytt med marinadereduksjonen
  • Lag en dressing med Olivenolje med hvitløk og Balsamico med persille & hvitløk, smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort pepper
  • Bland sammen reddik, agurk, mynteblader og babyleaf mix i en bolle
  • Ringle dressingen over salaten før servering
  • Server grillet laks med salaten og smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort pepper

Merknader

**man kan erstatte Balsamico med persille & hvitløk med Mojito balsamico
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

GRILLET LAKS MARINERT I ØL OG BALSAMICO MED PERSILLE & HVITLØK

Olivier Pean
Smaksrik sommerrett på grillen
Ingen rating
Forberedelsestid 1 %s t 30 minutter
Koketid 8 minutter
Total tid 1 %s t 38 minutter
Hva lager du Middag
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Lag marinade med øl, Olivenolje med hvitløk, sitronsaft, Balsamico med persille & hvitløk, hvitløk, ingefær, mynteblad, vårløk, og rikelig med nykvernet Sort pepper
  • Del fisken i porsjonsstørrelse, og ha marinaden over laksen. Sett til side kjølig i 1 time
  • Ta laksen ut av marinaden og reduser marinaden til halvparten
  • Pensle laksen veldig lett med Hverdagsolje
  • Legg laksen på grillen og pensle med marinadereduksjonen
  • Snu laksen etter 4 minutter og pensle på nytt med marinadereduksjonen
  • Lag en dressing med Olivenolje med hvitløk og Balsamico med persille & hvitløk, smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort pepper
  • Bland sammen reddik, agurk, mynteblader og babyleaf mix i en bolle
  • Ringle dressingen over salaten før servering
  • Server grillet laks med salaten og smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort pepper

Merknader

**man kan erstatte Balsamico med persille & hvitløk med Mojito balsamico
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!