GRILLET LAKS MARINERT I ØL OG BALSAMICO MED PERSILLE & HVITLØK
Olivier PeanSmaksrik sommerrett på grillen
Ingen rating
Forberedelsestid 1 %s t hr 30 minutter min
Koketid 8 minutter min
Total tid 1 %s t hr 38 minutter min
Hva lager du Middag
Porsjoner 4 porsjoner
Ingredienser
INGREDIENSER TIL LAKS
Instruksjoner
- Lag marinade med øl, Olivenolje med hvitløk, sitronsaft, Balsamico med persille & hvitløk, hvitløk, ingefær, mynteblad, vårløk, og rikelig med nykvernet Sort pepper
- Del fisken i porsjonsstørrelse, og ha marinaden over laksen. Sett til side kjølig i 1 time
- Ta laksen ut av marinaden og reduser marinaden til halvparten
- Pensle laksen veldig lett med Hverdagsolje
- Legg laksen på grillen og pensle med marinadereduksjonen
- Snu laksen etter 4 minutter og pensle på nytt med marinadereduksjonen
- Lag en dressing med Olivenolje med hvitløk og Balsamico med persille & hvitløk, smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort pepper
- Bland sammen reddik, agurk, mynteblader og babyleaf mix i en bolle
- Ringle dressingen over salaten før servering
- Server grillet laks med salaten og smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort pepper
Merknader
**man kan erstatte Balsamico med persille & hvitløk med Mojito balsamico
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
GRILLET LAKS MARINERT I ØL OG BALSAMICO MED PERSILLE & HVITLØK
Olivier PeanSmaksrik sommerrett på grillen
Ingen rating
Forberedelsestid 1 %s t hr 30 minutter min
Koketid 8 minutter min
Total tid 1 %s t hr 38 minutter min
Hva lager du Middag
Porsjoner 4 porsjoner
Ingredienser
INGREDIENSER TIL LAKS
Instruksjoner
- Lag marinade med øl, Olivenolje med hvitløk, sitronsaft, Balsamico med persille & hvitløk, hvitløk, ingefær, mynteblad, vårløk, og rikelig med nykvernet Sort pepper
- Del fisken i porsjonsstørrelse, og ha marinaden over laksen. Sett til side kjølig i 1 time
- Ta laksen ut av marinaden og reduser marinaden til halvparten
- Pensle laksen veldig lett med Hverdagsolje
- Legg laksen på grillen og pensle med marinadereduksjonen
- Snu laksen etter 4 minutter og pensle på nytt med marinadereduksjonen
- Lag en dressing med Olivenolje med hvitløk og Balsamico med persille & hvitløk, smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort pepper
- Bland sammen reddik, agurk, mynteblader og babyleaf mix i en bolle
- Ringle dressingen over salaten før servering
- Server grillet laks med salaten og smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort pepper
Merknader
**man kan erstatte Balsamico med persille & hvitløk med Mojito balsamico
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!