Min profil

LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

GRILLET LAKS MARINERT I ØL OG BALSAMICO MED PERSILLE & HVITLØK

Smaksrik sommerrett på grillen

Koketid Jeg har all tid i verden
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Middag
Enkel
4

Porsjoner

Smaksrik sommerrett på grillen

600 g

Laks

3 ss

Hverdagsolje

Havsalt fra Camargue

15 g

ingefær (finhakket)

3 dl

øl

2

hvitløksfedd – finhakket

sort pepper

1

nykvernet

Olivenolje med hvitløk

Balsamico med persille og hvitløk

limesaft

vårløk

strimlet

mynteblad

10

reddiker

strimler

1

agurk

Babyleaf mix

1 neve

mynteblader

1. 

Lag marinade med øl, Olivenolje med hvitløk, sitronsaft, Balsamico med persille og hvitløk, hvitløk, ingefær, mynteblad, vårløk, og rikelig med nykvernet Sort pepper


2. 

Del fisken i porsjonsstørrelse, og ha marinaden over laksen. Sett til side kjølig i 1 time


3. 

Ta laksen ut av marinaden og reduser marinaden til halvparten


4. 

Pensle laksen veldig lett med Hverdagsolje


5. 

Legg laksen på grillen og pensle med marinadereduksjonen


6. 

Snu laksen etter 4 minutter og pensle på nytt med marinadereduksjonen


7. 

Lag en dressing med Olivenolje med hvitløk og Balsamico med persille og hvitløk, smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort pepper


8. 

Bland sammen reddik, agurk, mynteblader og babyleaf mix i en bolle


9. 

Ringle dressingen over salaten før servering


10. 

Server grillet laks med salaten og smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort pepper


Tilberedning

1. 

Lag marinade med øl, Olivenolje med hvitløk, sitronsaft, Balsamico med persille og hvitløk, hvitløk, ingefær, mynteblad, vårløk, og rikelig med nykvernet Sort pepper


2. 

Del fisken i porsjonsstørrelse, og ha marinaden over laksen. Sett til side kjølig i 1 time


3. 

Ta laksen ut av marinaden og reduser marinaden til halvparten


4. 

Pensle laksen veldig lett med Hverdagsolje


5. 

Legg laksen på grillen og pensle med marinadereduksjonen


6. 

Snu laksen etter 4 minutter og pensle på nytt med marinadereduksjonen


7. 

Lag en dressing med Olivenolje med hvitløk og Balsamico med persille og hvitløk, smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort pepper


8. 

Bland sammen reddik, agurk, mynteblader og babyleaf mix i en bolle


9. 

Ringle dressingen over salaten før servering


10. 

Server grillet laks med salaten og smak til med Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort pepper


ingredienser

600 g

Laks

3 ss

Hverdagsolje

Havsalt fra Camargue

15 g

ingefær (finhakket)

3 dl

øl

2

hvitløksfedd – finhakket

sort pepper

1

nykvernet

Olivenolje med hvitløk

Balsamico med persille og hvitløk

limesaft

vårløk

strimlet

mynteblad

10

reddiker

strimler

1

agurk

Babyleaf mix

1 neve

mynteblader

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer