Bestill innen 16. desember for å få varene før julaften!

LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

BACALAO

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Middag
Enkel
4

Porsjoner

700 g

klippfisk, utvannet

4 dl

Hverdagsolje

500 g

kokefaste poteter

2

gule løk

1 flaske

Passata med tomat

1

rød paprika

1

grønn paprika

1 bunt

bladpersille

3

hvitløk

1

laurbærblad

3 ss

Vellagret balsamicoeddik fra Modena IGP

2 dl

hvitvin

1 glass

Leccino oliven uten stein i olivenolje

nykvernet

Rødt Phu Quoc-pepper*

Chiliolje*

1. 

Forvarm ovnen til 180 grader.


2. 

Del klippfisk i passe størrelse, og bland sammen med ca 1-2 ss Hverdagsolje.


3. 

Skjær poteter, løk og paprika i skiver.


4. 

Ha litt Hverdagsolje i en gryte med høy kant.


5. 

Deretter ha lagvis i løk, potet, fisk, paprika, bladpersille, en del av laurbærbladet, en del av tomatpassataen, 1 ss vellagret balsamico og så videre.


6. 

Hell til slutt i hvitvin og resten av Hverdagsoljen.


7. 

Ha bacalao i midten av ovnen og stek i 2 til 2,5 timer


8. 

På slutten av steketiden tilsett Leccino oliven og smak til med nykvernet Rødt Phu Quoc-pepper eller Timut-pepper for mer sitrussmak.


9. 

Før servering, ringle over med Chiliolje.


Tilberedning

1. 

Forvarm ovnen til 180 grader.


2. 

Del klippfisk i passe størrelse, og bland sammen med ca 1-2 ss Hverdagsolje.


3. 

Skjær poteter, løk og paprika i skiver.


4. 

Ha litt Hverdagsolje i en gryte med høy kant.


5. 

Deretter ha lagvis i løk, potet, fisk, paprika, bladpersille, en del av laurbærbladet, en del av tomatpassataen, 1 ss vellagret balsamico og så videre.


6. 

Hell til slutt i hvitvin og resten av Hverdagsoljen.


7. 

Ha bacalao i midten av ovnen og stek i 2 til 2,5 timer


8. 

På slutten av steketiden tilsett Leccino oliven og smak til med nykvernet Rødt Phu Quoc-pepper eller Timut-pepper for mer sitrussmak.


9. 

Før servering, ringle over med Chiliolje.


ingredienser

700 g

klippfisk, utvannet

4 dl

Hverdagsolje

500 g

kokefaste poteter

2

gule løk

1 flaske

Passata med tomat

1

rød paprika

1

grønn paprika

1 bunt

bladpersille

3

hvitløk

1

laurbærblad

3 ss

Vellagret balsamicoeddik fra Modena IGP

2 dl

hvitvin

1 glass

Leccino oliven uten stein i olivenolje

nykvernet

Rødt Phu Quoc-pepper*

Chiliolje*

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer