BACALAO

olivenlunden oppskrifter middag bacalao passata hverdagsolje leccinooliven
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 180 grader.
  • Del klippfisk i passe størrelse, og bland sammen med ca 1-2 ss Hverdagsolje.
  • Skjær poteter, løk og paprika i skiver.
  • Ha litt Hverdagsolje i en gryte med høy kant.
  • Deretter ha lagvis i løk, potet, fisk, paprika, bladpersille, en del av laurbærbladet, en del av tomatpassataen, 1 ss vellagret balsamico og så videre.
  • Hell til slutt i hvitvin og resten av Hverdagsoljen.
  • Ha bacalao i midten av ovnen og stek i 2 til 2,5 timer
  • På slutten av steketiden tilsett Leccino oliven og smak til med nykvernet Rødt Phu Quoc-pepper eller Timut-pepper for mer sitrussmak.
  • Før servering, ringle over med Chiliolje.

Tilberedning
 

  • Forvarm ovnen til 180 grader.
  • Del klippfisk i passe størrelse, og bland sammen med ca 1-2 ss Hverdagsolje.
  • Skjær poteter, løk og paprika i skiver.
  • Ha litt Hverdagsolje i en gryte med høy kant.
  • Deretter ha lagvis i løk, potet, fisk, paprika, bladpersille, en del av laurbærbladet, en del av tomatpassataen, 1 ss vellagret balsamico og så videre.
  • Hell til slutt i hvitvin og resten av Hverdagsoljen.
  • Ha bacalao i midten av ovnen og stek i 2 til 2,5 timer
  • På slutten av steketiden tilsett Leccino oliven og smak til med nykvernet Rødt Phu Quoc-pepper eller Timut-pepper for mer sitrussmak.
  • Før servering, ringle over med Chiliolje.
Loading...