Eggeplommer
Sennep med honning
Sherryeddik
Grand cru olivenolje
Urtesalt kjøtt
Pepper
Bladpersille
Grønn asparges
Salt
Sukker
Ha eggeplommer, sennep, og sherryeddik i en bolle
Spe med olivenolje og pisk forsiktig opp til du får en majones
Tilsett finhakkede persille og smak til med urtesalt og pepper. Sett majonesen i kjøleskapet
Brekk av nederste delen av aspargesene, skrell de forsiktig og kok i 1 minutt med salt og sukker
Kjøl aspargesene i kaldt vann og server med persillemajones
Tilberedning
Ha eggeplommer, sennep, og sherryeddik i en bolle
Spe med olivenolje og pisk forsiktig opp til du får en majones
Tilsett finhakkede persille og smak til med urtesalt og pepper. Sett majonesen i kjøleskapet
Brekk av nederste delen av aspargesene, skrell de forsiktig og kok i 1 minutt med salt og sukker
Kjøl aspargesene i kaldt vann og server med persillemajones
ingredienser
Eggeplommer
Sennep med honning
Sherryeddik
Grand cru olivenolje
Urtesalt kjøtt
Pepper
Bladpersille
Grønn asparges
Salt
Sukker