ASPARGES MED PERSILLEMAJONES

ASPARGUES PARSLEY MAYO
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 1 minutt
Total tid 20 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Forrett

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Ha eggeplommer, sennep, og sherryeddik i en bolle
  • Spe med olivenolje og pisk forsiktig opp til du får en majones
  • Tilsett finhakkede persille og smak til med urtesalt og pepper. Sett majonesen i kjøleskapet
  • Brekk av nederste delen av aspargesene, skrell de forsiktig og kok i 1 minutt med salt og sukker
  • Kjøl aspargesene i kaldt vann og server med persillemajones

Ingredienser

Ingredienser
  

Tilberedning
 

  • Ha eggeplommer, sennep, og sherryeddik i en bolle
  • Spe med olivenolje og pisk forsiktig opp til du får en majones
  • Tilsett finhakkede persille og smak til med urtesalt og pepper. Sett majonesen i kjøleskapet
  • Brekk av nederste delen av aspargesene, skrell de forsiktig og kok i 1 minutt med salt og sukker
  • Kjøl aspargesene i kaldt vann og server med persillemajones
Loading...