Amuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
Amuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
laks
sjalottløk
bladpersille
koriander
aioli
Pestato med fersk paprika
Espelette chilipulver AOP
Urtesalt til fisk
Timut pepper
Soltørkede Cherrytomater fra Puglia
Sorte balsamicoperler til pynt
Ciappe
4 små glass til servering
Kutt laksen i små terninger og sett i kjøleskapet
Finhakk sjalottløken og grovhakk urtene
Bland sammen aioli og pestato og smak til med Espelette chilipulver, urtesalt og pepper
Bland deretter laksen med sjalottløken og urtene, og til slutt bland inn pestato-blandingen
Server i 4 små glass, dander med ciappe og pynt gjerne med balsamicoperler
Tilberedning
Kutt laksen i små terninger og sett i kjøleskapet
Finhakk sjalottløken og grovhakk urtene
Bland sammen aioli og pestato og smak til med Espelette chilipulver, urtesalt og pepper
Bland deretter laksen med sjalottløken og urtene, og til slutt bland inn pestato-blandingen
Server i 4 små glass, dander med ciappe og pynt gjerne med balsamicoperler
ingredienser
laks
sjalottløk
bladpersille
koriander
aioli
Pestato med fersk paprika
Espelette chilipulver AOP
Urtesalt til fisk
Timut pepper
Soltørkede Cherrytomater fra Puglia
Sorte balsamicoperler til pynt
Ciappe
4 små glass til servering