Min profil

DSC

AMUSE-BOUCHE MED LAKS

Olivier Pean
Amuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 2 %s t
Total tid 2 %s t 20 minutter
Hva lager du 17. mai, Forrett
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Kutt laksen i små terninger og sett i kjøleskapet
  • Finhakk sjalottløken og grovhakk urtene
  • Bland sammen aioli og pestato og smak til med Espelette chilipulver, urtesalt og pepper
  • Bland deretter laksen med sjalottløken og urtene, og til slutt bland inn pestato-blandingen
  • Server i 4 små glass, dander med ciappe og pynt gjerne med balsamicoperler
    DSC
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!

DSC

AMUSE-BOUCHE MED LAKS

Olivier Pean
Amuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 2 %s t
Total tid 2 %s t 20 minutter
Hva lager du 17. mai, Forrett
Porsjoner 4 porsjoner

Instruksjoner
 

  • Kutt laksen i små terninger og sett i kjøleskapet
  • Finhakk sjalottløken og grovhakk urtene
  • Bland sammen aioli og pestato og smak til med Espelette chilipulver, urtesalt og pepper
  • Bland deretter laksen med sjalottløken og urtene, og til slutt bland inn pestato-blandingen
  • Server i 4 små glass, dander med ciappe og pynt gjerne med balsamicoperler
    DSC
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!