AMUSE-BOUCHE MED LAKS

Amuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
DSC
Forberedelsestid 20 minutes
Koketid 2 %s t
Total tid 2 %s t 20 minutes
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du 17. mai, Forrett

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Kutt laksen i små terninger og sett i kjøleskapet
  • Finhakk sjalottløken og grovhakk urtene
  • Bland sammen aioli og pestato og smak til med Espelette chilipulver, urtesalt og pepper
  • Bland deretter laksen med sjalottløken og urtene, og til slutt bland inn pestato-blandingen
  • Server i 4 små glass, dander med ciappe og pynt gjerne med balsamicoperler
    DSC
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Kutt laksen i små terninger og sett i kjøleskapet
  • Finhakk sjalottløken og grovhakk urtene
  • Bland sammen aioli og pestato og smak til med Espelette chilipulver, urtesalt og pepper
  • Bland deretter laksen med sjalottløken og urtene, og til slutt bland inn pestato-blandingen
  • Server i 4 små glass, dander med ciappe og pynt gjerne med balsamicoperler
    DSC
Olivier Pean