AMUSE-BOUCHE MED LAKS
Olivier PeanAmuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter min
Koketid 2 %s t timer
Total tid 2 %s t timer 20 minutter min
Ingredienser
- 250 g laks
- 1-2 stk sjalottløk
- 5 stilker bladpersille
- 5 stilker koriander
- 2 ss aioli
- 2 ss Pestato med fersk paprika
- 2 knivspisser Espelette chilipulver AOP
- Urtesalt til fisk
- Timut pepper
- Soltørkede Cherrytomater fra Puglia
- Sorte balsamicoperler til pynt
- Ciappe
- 4 små glass til servering
Instruksjoner
- Kutt laksen i små terninger og sett i kjøleskapet
- Finhakk sjalottløken og grovhakk urtene
- Bland sammen aioli og pestato og smak til med Espelette chilipulver, urtesalt og pepper
- Bland deretter laksen med sjalottløken og urtene, og til slutt bland inn pestato-blandingen
- Server i 4 små glass, dander med ciappe og pynt gjerne med balsamicoperler
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
AMUSE-BOUCHE MED LAKS
Olivier PeanAmuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.
Ingen rating
Forberedelsestid 20 minutter min
Koketid 2 %s t timer
Total tid 2 %s t timer 20 minutter min
Ingredienser
- 250 g laks
- 1-2 stk sjalottløk
- 5 stilker bladpersille
- 5 stilker koriander
- 2 ss aioli
- 2 ss Pestato med fersk paprika
- 2 knivspisser Espelette chilipulver AOP
- Urtesalt til fisk
- Timut pepper
- Soltørkede Cherrytomater fra Puglia
- Sorte balsamicoperler til pynt
- Ciappe
- 4 små glass til servering
Instruksjoner
- Kutt laksen i små terninger og sett i kjøleskapet
- Finhakk sjalottløken og grovhakk urtene
- Bland sammen aioli og pestato og smak til med Espelette chilipulver, urtesalt og pepper
- Bland deretter laksen med sjalottløken og urtene, og til slutt bland inn pestato-blandingen
- Server i 4 små glass, dander med ciappe og pynt gjerne med balsamicoperler
Tid Jeg har all tid i verden
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!