Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

AMUSE-BOUCHE MED LAKS

Amuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.

4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett
Enkel
4

Porsjoner

Amuse-bouche er en liten appetittvekker, som serveres før forretten, her laget med laks.

250 g

laks

2 stk

sjalottløk

5 stilker

bladpersille

5 stilker

koriander

2 ss

aioli

2 ss

Pestato med fersk paprika

2 knivspisser

Espelette chilipulver AOP

Urtesalt til fisk

Timut pepper

Soltørkede Cherrytomater fra Puglia

Sorte balsamicoperler til pynt

Ciappe

4 små glass til servering

1. 

Kutt laksen i små terninger og sett i kjøleskapet


2. 

Finhakk sjalottløken og grovhakk urtene


3. 

Bland sammen aioli og pestato og smak til med Espelette chilipulver, urtesalt og pepper


4. 

Bland deretter laksen med sjalottløken og urtene, og til slutt bland inn pestato-blandingen


5. 

Server i 4 små glass, dander med ciappe og pynt gjerne med balsamicoperler


Tilberedning

1. 

Kutt laksen i små terninger og sett i kjøleskapet


2. 

Finhakk sjalottløken og grovhakk urtene


3. 

Bland sammen aioli og pestato og smak til med Espelette chilipulver, urtesalt og pepper


4. 

Bland deretter laksen med sjalottløken og urtene, og til slutt bland inn pestato-blandingen


5. 

Server i 4 små glass, dander med ciappe og pynt gjerne med balsamicoperler


ingredienser

250 g

laks

2 stk

sjalottløk

5 stilker

bladpersille

5 stilker

koriander

2 ss

aioli

2 ss

Pestato med fersk paprika

2 knivspisser

Espelette chilipulver AOP

Urtesalt til fisk

Timut pepper

Soltørkede Cherrytomater fra Puglia

Sorte balsamicoperler til pynt

Ciappe

4 små glass til servering

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter