WRAP MED MARINERT LAKS

Prøv vår oppskrift på wrap som er sunn og lettvint, og like god til lunsj, middag eller varm kveldsmat.
Wrap med marinert laks
Forberedelsestid 15 minutter
Koketid 5 minutter
Hva lager du Lunsj, Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Skrell og del ananasen i terninger
  • Del paprikaen i terninger
  • Knus pepperkornene i en morter
  • Lag dressing med Olivenolje, Olivenolje med chili og Balsamico med grapefrukt, smak til med Urtesalt og de knuste pepperkornene
  • Vend inn dressingen med ananas, paprika, og ¾ av korianderen. Sett til side
  • Bland rømme med Olivenolje og grapefruktbalsamico. Sett til side
  • Strimle rødkål i tynne skiver. Sett til side
  • Rør sammen alle ingrediensene til en marinade
  • Del fisken i 4 stykker og pensle rikelig med marinaden
  • Stek laksen i en stekepanne på medium varme med Hverdagsolje
  • Smør rømmedressingen over lompene, ha deretter på ananas-salsaen og rødkålen, og ha laksen på toppen. Avslutt med koriander og litt rømmedressing
  • Brett lompene som du vil
    Wrap med marinert laks
Olivier Pean

Tilberedning
 

  • Skrell og del ananasen i terninger
  • Del paprikaen i terninger
  • Knus pepperkornene i en morter
  • Lag dressing med Olivenolje, Olivenolje med chili og Balsamico med grapefrukt, smak til med Urtesalt og de knuste pepperkornene
  • Vend inn dressingen med ananas, paprika, og ¾ av korianderen. Sett til side
  • Bland rømme med Olivenolje og grapefruktbalsamico. Sett til side
  • Strimle rødkål i tynne skiver. Sett til side
  • Rør sammen alle ingrediensene til en marinade
  • Del fisken i 4 stykker og pensle rikelig med marinaden
  • Stek laksen i en stekepanne på medium varme med Hverdagsolje
  • Smør rømmedressingen over lompene, ha deretter på ananas-salsaen og rødkålen, og ha laksen på toppen. Avslutt med koriander og litt rømmedressing
  • Brett lompene som du vil
    Wrap med marinert laks
Olivier Pean
Loading...