WRAP MED MARINERT LAKS
Olivier PeanPrøv vår oppskrift på wrap som er sunn og lettvint, og like god til lunsj, middag eller varm kveldsmat.
Ingen rating
Forberedelsestid 15 minutter min
Koketid 5 minutter min
Ingredienser
Marinade
- 2 ss flytende honning
- 1 ss Mild olivenolje
- 1 ss Olivenolje med chili
- 2 ss Balsamico med grapefrukt
- 4-5 korn Hvitt pepper
- Urtesalt til fisk
- 400 g laksefilet
- 1 ss Hverdagsolje
Rømmedressing
- 2-3 ss rømme
- 2 ss Mild olivenolje
- 2 ss Balsamico med grapefrukt
Ananassalsa
- ½ ananas
- 1 paprika
- 1 neve koriander
- 1,5 ss Mild olivenolje
- 1 ss Balsamico med grapefrukt
- Hvitt pepper
- Urtesalt til fisk
Wrap
- 4 tortilla-wrap
- ⅓ rødkål
- 1 neve koriander
Instruksjoner
- Skrell og del ananasen i terninger
- Del paprikaen i terninger
- Knus pepperkornene i en morter
- Lag dressing med Olivenolje, Olivenolje med chili og Balsamico med grapefrukt, smak til med Urtesalt og de knuste pepperkornene
- Vend inn dressingen med ananas, paprika, og ¾ av korianderen. Sett til side
- Bland rømme med Olivenolje og grapefruktbalsamico. Sett til side
- Strimle rødkål i tynne skiver. Sett til side
- Rør sammen alle ingrediensene til en marinade
- Del fisken i 4 stykker og pensle rikelig med marinaden
- Stek laksen i en stekepanne på medium varme med Hverdagsolje
- Smør rømmedressingen over lompene, ha deretter på ananas-salsaen og rødkålen, og ha laksen på toppen. Avslutt med koriander og litt rømmedressing
- Brett lompene som du vil
Tid Under 30 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!
WRAP MED MARINERT LAKS
Olivier PeanPrøv vår oppskrift på wrap som er sunn og lettvint, og like god til lunsj, middag eller varm kveldsmat.
Ingen rating
Forberedelsestid 15 minutter min
Koketid 5 minutter min
Ingredienser
Marinade
- 2 ss flytende honning
- 1 ss Mild olivenolje
- 1 ss Olivenolje med chili
- 2 ss Balsamico med grapefrukt
- 4-5 korn Hvitt pepper
- Urtesalt til fisk
- 400 g laksefilet
- 1 ss Hverdagsolje
Rømmedressing
- 2-3 ss rømme
- 2 ss Mild olivenolje
- 2 ss Balsamico med grapefrukt
Ananassalsa
- ½ ananas
- 1 paprika
- 1 neve koriander
- 1,5 ss Mild olivenolje
- 1 ss Balsamico med grapefrukt
- Hvitt pepper
- Urtesalt til fisk
Wrap
- 4 tortilla-wrap
- ⅓ rødkål
- 1 neve koriander
Instruksjoner
- Skrell og del ananasen i terninger
- Del paprikaen i terninger
- Knus pepperkornene i en morter
- Lag dressing med Olivenolje, Olivenolje med chili og Balsamico med grapefrukt, smak til med Urtesalt og de knuste pepperkornene
- Vend inn dressingen med ananas, paprika, og ¾ av korianderen. Sett til side
- Bland rømme med Olivenolje og grapefruktbalsamico. Sett til side
- Strimle rødkål i tynne skiver. Sett til side
- Rør sammen alle ingrediensene til en marinade
- Del fisken i 4 stykker og pensle rikelig med marinaden
- Stek laksen i en stekepanne på medium varme med Hverdagsolje
- Smør rømmedressingen over lompene, ha deretter på ananas-salsaen og rødkålen, og ha laksen på toppen. Avslutt med koriander og litt rømmedressing
- Brett lompene som du vil
Tid Under 30 min
Prøvd denne oppskriften?Let us know how it was!