TORSK OG GRØNNSAKER MED OLIVENOLJE MED SITRUS OG SABA

Nydelig torskerett smaksatt med vår Olivenolje med sitrusfrukt og Saba druemost
header torsk
Forberedelsestid 20 minutter
Koketid 10 minutter
Total tid 30 minutter
Porsjoner 4 porsjoner
Hva lager du Middag

Trykk "liker" for å lagre oppskriften I din kokebok

Tilberedning
 

  • Strimle hodekål, del gulrot i staver, grovhakk bladpersillen
  • Kok potetene i vann inntil de er møre
  • Ha gulrotstavene i vann og kok opp vannet til kokepunktet. Ta kasserollen av varmen. Sil vannet av gulrøttene etter 7-8 minutter. Ha dem over i kaldt vann og sil av vannet igjen. Sett til side
  • Forvell brekebønnene i 2 minutter og ha dem så over kaldt vann. Sil så vannet av brekebønnene. Sett til side
  • Bland 1 ss Olivenolje med sitrusfrukt med strimlet kål. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet sort pepper
  • Varm opp igjen brekkbønner og gulrotstavene i 0,5 dl vann, og bland med 1 ss Olivenolje med sitrusfrukt før servering. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet sort pepper
  • Ha fiskeskivene i kokende vann og fjern kjelen fra varmen når vannet har kokt opp igjen
  • La fiskeskivene trekke i 10 minutter med lokk
  • Dander hver tallerken med hvitkål i midten, ha fiskeskive over og deretter både gulrøtter, brekkbønner og kokte poteter. Dryss over grovhakket bladpersille. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet pepper
  • Avslutt med å ringle 1 ts Saba druemost over hver porsjon
    torsk

Tilberedning
 

  • Strimle hodekål, del gulrot i staver, grovhakk bladpersillen
  • Kok potetene i vann inntil de er møre
  • Ha gulrotstavene i vann og kok opp vannet til kokepunktet. Ta kasserollen av varmen. Sil vannet av gulrøttene etter 7-8 minutter. Ha dem over i kaldt vann og sil av vannet igjen. Sett til side
  • Forvell brekebønnene i 2 minutter og ha dem så over kaldt vann. Sil så vannet av brekebønnene. Sett til side
  • Bland 1 ss Olivenolje med sitrusfrukt med strimlet kål. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet sort pepper
  • Varm opp igjen brekkbønner og gulrotstavene i 0,5 dl vann, og bland med 1 ss Olivenolje med sitrusfrukt før servering. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet sort pepper
  • Ha fiskeskivene i kokende vann og fjern kjelen fra varmen når vannet har kokt opp igjen
  • La fiskeskivene trekke i 10 minutter med lokk
  • Dander hver tallerken med hvitkål i midten, ha fiskeskive over og deretter både gulrøtter, brekkbønner og kokte poteter. Dryss over grovhakket bladpersille. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet pepper
  • Avslutt med å ringle 1 ts Saba druemost over hver porsjon
    torsk
Loading...