Strimle hodekål, del gulrot i staver, grovhakk bladpersillen
Kok potetene i vann inntil de er møre
Ha gulrotstavene i vann og kok opp vannet til kokepunktet. Ta kasserollen av varmen. Sil vannet av gulrøttene etter 7-8 minutter. Ha dem over i kaldt vann og sil av vannet igjen. Sett til side
Forvell brekebønnene i 2 minutter og ha dem så over kaldt vann. Sil så vannet av brekebønnene. Sett til side
Bland 1 ss Olivenolje med sitrusfrukt med strimlet kål. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet sort pepper
Varm opp igjen brekkbønner og gulrotstavene i 0,5 dl vann, og bland med 1 ss Olivenolje med sitrusfrukt før servering. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet sort pepper
Ha fiskeskivene i kokende vann og fjern kjelen fra varmen når vannet har kokt opp igjen
La fiskeskivene trekke i 10 minutter med lokk
Dander hver tallerken med hvitkål i midten, ha fiskeskive over og deretter både gulrøtter, brekkbønner og kokte poteter. Dryss over grovhakket bladpersille. Smak til med Urtesalt til fisk og nykvernet pepper
Avslutt med å ringle 1 ts Saba druemost over hver porsjon