LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

TARTAR AV CHÉVRE I GLASS

Start måltidet med denne smaksrike og lekre forretten med chévre

Koketid Under 20 min
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Forrett, Jul
Enkel
4

Porsjoner

Start måltidet med denne smaksrike og lekre forretten med chévre

250 g

fersk chévre eller annen fersk geitost

2 ss

fløte

3

grønne epler

kjernene av 1 granateple

2 ss

Saba druemost

2 klyper

Økologisk kryddermiks til pasta og pizza

1.5 ss

kjørvel

3 ss

Juleolje

Havsalt fra Camargue

nykvernet Sort Kampot pepper

1. 

Bland sammen chévre med fløte og 1 ss Juleolje.


2. 

Skjær noen tynne skiver av eplene – disse skal være til pynt (3-4 skiver pr. glass). Skrell resten av eplene og del de i små terninger.


3. 

Strimle kjørvel og ta granateplekjernene ut av granateplet, legg noen kjerner til side for pynt.


4. 

Pisk Juleolje, Saba druemost, Kryddermiks til pasta og pizza, Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort Kampot pepper sammen til en vinaigrette.


5. 

Rør chévre-blandingen sammen med eplebitene, granateplekjernene og kjørvel.


6. 

Fordel blandingen i små glass og ha vinaigrette over hvert glass.


7. 

Pynt med epleskiver og granateplekjerner.


Tilberedning

1. 

Bland sammen chévre med fløte og 1 ss Juleolje.


2. 

Skjær noen tynne skiver av eplene – disse skal være til pynt (3-4 skiver pr. glass). Skrell resten av eplene og del de i små terninger.


3. 

Strimle kjørvel og ta granateplekjernene ut av granateplet, legg noen kjerner til side for pynt.


4. 

Pisk Juleolje, Saba druemost, Kryddermiks til pasta og pizza, Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort Kampot pepper sammen til en vinaigrette.


5. 

Rør chévre-blandingen sammen med eplebitene, granateplekjernene og kjørvel.


6. 

Fordel blandingen i små glass og ha vinaigrette over hvert glass.


7. 

Pynt med epleskiver og granateplekjerner.


ingredienser

250 g

fersk chévre eller annen fersk geitost

2 ss

fløte

3

grønne epler

kjernene av 1 granateple

2 ss

Saba druemost

2 klyper

Økologisk kryddermiks til pasta og pizza

1.5 ss

kjørvel

3 ss

Juleolje

Havsalt fra Camargue

nykvernet Sort Kampot pepper

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer