Start måltidet med denne smaksrike og lekre forretten med chévre
Start måltidet med denne smaksrike og lekre forretten med chévre
fersk chévre eller annen fersk geitost
fløte
grønne epler
kjernene av 1 granateple
Saba druemost
Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
kjørvel
Juleolje
Havsalt fra Camargue
nykvernet Sort Kampot pepper
Bland sammen chévre med fløte og 1 ss Juleolje.
Skjær noen tynne skiver av eplene – disse skal være til pynt (3-4 skiver pr. glass). Skrell resten av eplene og del de i små terninger.
Strimle kjørvel og ta granateplekjernene ut av granateplet, legg noen kjerner til side for pynt.
Pisk Juleolje, Saba druemost, Kryddermiks til pasta og pizza, Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort Kampot pepper sammen til en vinaigrette.
Rør chévre-blandingen sammen med eplebitene, granateplekjernene og kjørvel.
Fordel blandingen i små glass og ha vinaigrette over hvert glass.
Pynt med epleskiver og granateplekjerner.
Tilberedning
Bland sammen chévre med fløte og 1 ss Juleolje.
Skjær noen tynne skiver av eplene – disse skal være til pynt (3-4 skiver pr. glass). Skrell resten av eplene og del de i små terninger.
Strimle kjørvel og ta granateplekjernene ut av granateplet, legg noen kjerner til side for pynt.
Pisk Juleolje, Saba druemost, Kryddermiks til pasta og pizza, Havsalt fra Camargue og nykvernet Sort Kampot pepper sammen til en vinaigrette.
Rør chévre-blandingen sammen med eplebitene, granateplekjernene og kjørvel.
Fordel blandingen i små glass og ha vinaigrette over hvert glass.
Pynt med epleskiver og granateplekjerner.
ingredienser
fersk chévre eller annen fersk geitost
fløte
grønne epler
kjernene av 1 granateple
Saba druemost
Økologisk kryddermiks til pasta og pizza
kjørvel
Juleolje
Havsalt fra Camargue
nykvernet Sort Kampot pepper
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 259
kr 109
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 259
kr 109