LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

SURSØT MARINADE TIL KJØTT

En sursøt marinade med olivenolje og honning, nydelig til lyst kjøtt som svin, kylling og kalkun.

Totaltid: 10 minutter
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Tilbehør
Enkel
4

Porsjoner

En sursøt marinade med olivenolje og honning, nydelig til lyst kjøtt som svin, kylling og kalkun.

3 ss

Venchipa olivenolje, eller en annen balansert olivenolje

3 ss

flytende Blomsterhonning med kandisert sitron

3 ss

Vellagret balsamicoeddik fra Modena

3 ss

soyasaus

2 ss

cajun krydder

2 ts

hvitløkspulver

1 ts

malt ingefær

salt og pepper

1. 

Bland sammen alle ingrediensene til marinaden i en liten skål. Marinaden kan gjerne lages i forveien, og holder seg opptil en uke i kjøleskap i tett beholder. Tips! La kjøttet marinere i marinaden over natten i kjøleskap for ekstra god smak.


Tilberedning

1. 

Bland sammen alle ingrediensene til marinaden i en liten skål. Marinaden kan gjerne lages i forveien, og holder seg opptil en uke i kjøleskap i tett beholder. Tips! La kjøttet marinere i marinaden over natten i kjøleskap for ekstra god smak.


ingredienser

3 ss

Venchipa olivenolje, eller en annen balansert olivenolje

3 ss

flytende Blomsterhonning med kandisert sitron

3 ss

Vellagret balsamicoeddik fra Modena

3 ss

soyasaus

2 ss

cajun krydder

2 ts

hvitløkspulver

1 ts

malt ingefær

salt og pepper

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter

Logg inn eller registrer deg for å lage din egen samling av oppskrifter

Fornavn
Etternavn
E-post
Velg et passord *
Minimum 6 karakterer
Bekreft passord *
Minimum 6 karakterer