En sursøt marinade med olivenolje og honning, nydelig til lyst kjøtt som svin, kylling og kalkun.
En sursøt marinade med olivenolje og honning, nydelig til lyst kjøtt som svin, kylling og kalkun.
Venchipa olivenolje, eller en annen balansert olivenolje
flytende Blomsterhonning med kandisert sitron
Vellagret balsamicoeddik fra Modena
soyasaus
cajun krydder
hvitløkspulver
malt ingefær
salt og pepper
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden i en liten skål. Marinaden kan gjerne lages i forveien, og holder seg opptil en uke i kjøleskap i tett beholder. Tips! La kjøttet marinere i marinaden over natten i kjøleskap for ekstra god smak.
Tilberedning
Bland sammen alle ingrediensene til marinaden i en liten skål. Marinaden kan gjerne lages i forveien, og holder seg opptil en uke i kjøleskap i tett beholder. Tips! La kjøttet marinere i marinaden over natten i kjøleskap for ekstra god smak.
ingredienser
Venchipa olivenolje, eller en annen balansert olivenolje
flytende Blomsterhonning med kandisert sitron
Vellagret balsamicoeddik fra Modena
soyasaus
cajun krydder
hvitløkspulver
malt ingefær
salt og pepper
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften: