Vi ønsker deg en riktig god jul og et godt nytt år!
LOGO OLIVENLUNDEN1830-LIGGENDE-841x100

MARINADE TIL FISK

Marinade med olivenolje, sjalottløk, sitron og gresskøk. Nydelig til hvit fisk!

Totaltid: 10 minutter
4053442_bowl_food_health_healthy_salad_icon
Tilbehør
Enkel
4

Porsjoner

Marinade med olivenolje, sjalottløk, sitron og gresskøk. Nydelig til hvit fisk!

1 dl

Gaec la Borie: fruktig eller en annen balansert og fruktig olivenolje

1 fedd

hvitløk, finhakket


saften fra 1 økologisk sitron

ett knippe finhakket gressløk

1

finhakket sjalottløk

2 ts

fennikelfrø

0.5 ts

Økologisk kryddermiks til fisk

salt og pepper

1. 

Bland sammen alle ingrediensene i en liten bolle. Pensle fisken og la den gjerne hvile i marinaden noen timer før den stekes. Marinaden kan gjerne lages i forveien, og holder seg opptil en uke i kjøleskap i tett beholder.


Tilberedning

1. 

Bland sammen alle ingrediensene i en liten bolle. Pensle fisken og la den gjerne hvile i marinaden noen timer før den stekes. Marinaden kan gjerne lages i forveien, og holder seg opptil en uke i kjøleskap i tett beholder.


ingredienser

1 dl

Gaec la Borie: fruktig eller en annen balansert og fruktig olivenolje

1 fedd

hvitløk, finhakket


saften fra 1 økologisk sitron

ett knippe finhakket gressløk

1

finhakket sjalottløk

2 ts

fennikelfrø

0.5 ts

Økologisk kryddermiks til fisk

salt og pepper

Produkter fra Olivenlunden 1830

i denne oppskriften:

produkter fra Olivenlunden

i denne oppskriften:

Flere smaksrike

Oppskrifter