Marinade med olivenolje, sjalottløk, sitron og gresskøk. Nydelig til hvit fisk!
Marinade med olivenolje, sjalottløk, sitron og gresskøk. Nydelig til hvit fisk!
Gaec la Borie: fruktig eller en annen balansert og fruktig olivenolje
hvitløk, finhakket
saften fra 1 økologisk sitron
ett knippe finhakket gressløk
finhakket sjalottløk
fennikelfrø
Økologisk kryddermiks til fisk
salt og pepper
Bland sammen alle ingrediensene i en liten bolle. Pensle fisken og la den gjerne hvile i marinaden noen timer før den stekes. Marinaden kan gjerne lages i forveien, og holder seg opptil en uke i kjøleskap i tett beholder.
Tilberedning
Bland sammen alle ingrediensene i en liten bolle. Pensle fisken og la den gjerne hvile i marinaden noen timer før den stekes. Marinaden kan gjerne lages i forveien, og holder seg opptil en uke i kjøleskap i tett beholder.
ingredienser
Gaec la Borie: fruktig eller en annen balansert og fruktig olivenolje
hvitløk, finhakket
saften fra 1 økologisk sitron
ett knippe finhakket gressløk
finhakket sjalottløk
fennikelfrø
Økologisk kryddermiks til fisk
salt og pepper
Produkter fra Olivenlunden 1830
i denne oppskriften:
kr 499
produkter fra Olivenlunden
i denne oppskriften:
kr 499