Forvarm stekeovnen til 210 grader. Legg konfiterte andelår i en ildfast form. Stek dem i 20-30 minutter. Slå gjerne på grillelementet de siste minuttene for å få sprøtt skinn
Kok opp grønnsakskraft/fond i en liten kjele. Hold det varmt
Kutt sjalottløk, stangselleri og gulrot i små terninger. Finhakk hvitløk
Varm Høstolje eller Hverdagsolje i en jerngryte eller stor stekepanne, medium varme. Surr grønnsakene til det er mykt og blankt, ca 10 min.
Tilsett Risottorisen med steinsopp. Bland godt sammen slik at all risen blir dekket av oljen. Tilsett Sherryeddik og kok inn
Tilsett en øse av den varme kraften i Risottoen av gangen. La det koke inn mellom hver øse. Risen er ferdig kokt etter 17-20 min.
Tilsett revet Parmesan (spar litt til topping!), smør og 1 ss Olivenpaté med trøffel i Risottoen. Bland godt sammen. Smak til med salt og nykvernet Pepper. Helt til slutt rører du inn en bunt finhakket gressløk
Server Risottoen på store, flate fat. Topp med konfitert andelår og en stilk rosmarin. Dryss litt ekstra revet Parmesan over. Smør litt Olivenpaté på godt brød eller rundstykker. Hiv innpå!